Pupil vd Week

Seizoen 2020/2021
We moeten met spijt in ons blauwwit hart vertellen dat zeker dit kalenderjaar geen “Pupil van de Week” het veld zal betreden om de wedstrijden van het eerste team het “startschot” te geven.

Na overleg binnen het bestuur is er gekozen om dit seizoen hier niet mee te starten. Doordat er bij verschillende leeftijden verschillende maatregelen horen kan de beleving niet hetzelfde zijn als voor corona. Zodra de mogelijkheid er weer is zal er alsnog gestart worden met de pupil van de week.

Vorig jaar zijn er een aantal pupillen niet aan de beurt gekomen. Zij zullen dan opnieuw worden benaderd om toch hun speciale bijdrage bij de wedstrijd te kunnen voldoen.

We vragen deze pupillen om nog even geduld te betrachten.

Infobrief ouders Pupil vd Week

Wedstrijd 1: V.V. “Steenbergen” 1 – vv Vrederust 1

Wedstrijd 2: V.V. “Steenbergen” 1 – vv Kruiningen 1

Wedstrijd 3: V.V. “Steenbergen” 1 – vv Rillandia 1

Wedstrijd 4: V.V. “Steenbergen” 1 – VVC’68 1

Wedstrijd 5: V.V. “Steenbergen” 1 – SKNWK 1

Wedstrijd 6: V.V. “Steenbergen” 1 – Smerdiek 1

Wedstrijd 7: V.V. “Steenbergen” 1 – vv Brouwershaven 1

Wedstrijd 8: V.V. “Steenbergen” 1 – SC Waarde 1

Wedstrijd 9: V.V. “Steenbergen” 1 – SC Welberg 1

Wedstrijd 10: V.V. “Steenbergen” 1 – sc Stavenisse 1

Wedstrijd 11: V.V. “Steenbergen” 1 – WIK’57 1

Wedstrijd 12: V.V. “Steenbergen” 1 – SPS 1

Wedstrijd 13: V.V. “Steenbergen” 1 – FC de Westhoek’20 1

Seizoen 2019/2020
Deze pupillen mogen, als het eerste elftal thuis speelt, het team begeleiden tijdens deze specifieke wedstrijd. Een prachtige ervaring en leuke middag voor de pupillen. Achter sommige wedstrijden staat een (*). Dit betekent dat de kans aanwezig is dat de datum door afgelasting verschoven kan worden.

Op de Kick-Off dag (zondag 24 augustus 2019) maken we een foto (met het Pupil van de Week shirt aan) van je en die verschijnt dan op de speciale pagina op de site. Daarnaast wordt er een klein interview afgenomen, wat later in het programmaboekje komt te staan.

Meer informatie wat die wedstrijdmiddag allemaal inhoud vind je (en je ouders) via deze link.