Dames

Activiteiten senioren/dames V.V. “Steenbergen”
– Slijterij Veraart 7×7 Toernooi
– Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal
– Diverse feestavonden & afsluitende BBQ
– Voetbalkantinequiz
– Oliebollenbingo
– Snertwedstrijd carnaval

Heeft u interesse om bij de dames van V.V. “Steenbergen” te komen voetballen, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat onze vereniging u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via mail (dames@vvsteenbergen.nl) of kom gerust eens langs om te bespreken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Dames1
Dames2
Dames30+
Dames Zaal 1

Meisjesvoetbal
Uiteraard is er bij V.V. “Steenbergen” ook volop ruimte voor meisjesvoetbal. Indien er genoeg animo is, komen er aparte teams, maar tot die tijd voetballen de meisjes tussen de jongens bij de pupillen en junioren. Dat dit ook z’n vruchten af werpt is een zekerheid: zo voetbalt Griffith Vaissaire o.a. bij Smerdiek VR1 (1e klasse), traint Kiki Heshof regelmatig met de meisjes van de KNVB district Zuid 1 mee en speelt ze vanaf de zomer van 2021 voor Jong Feyenoord.

Ook Gite Deckers spelt op niveau, na Smerdiek en het Belgische KVK Svelta Melsele (klasse: 1e Nationaal) speelt ze nu in het beloftenteam van Eredivisionist ADO Den Haag.