Dames

Activiteiten senioren/dames V.V. “Steenbergen”
– Slijterij Veraart 7×7 Toernooi
– Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal
– Diverse feestavonden & afsluitende BBQ
– Voetbalkantinequiz
– Oliebollenbingo
– Snertwedstrijd carnaval

Heeft u interesse om bij de dames van V.V. “Steenbergen” te komen voetballen, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat onze vereniging u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via mail (dames@vvsteenbergen.nl) of kom gerust eens langs om te bespreken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Dames1
Dames2
Dames30+
Dames Zaal 1

Meisjesvoetbal
Uiteraard is er bij V.V. “Steenbergen” ook volop ruimte voor meisjesvoetbal. Indien er genoeg animo is, komen er aparte teams, maar tot die tijd voetballen de meisjes tussen de jongens bij de pupillen en junioren. Dat dit ook z’n vruchten af werpt is een zekerheid: zo voetbalt Griffith Vaissaire o.a. bij Smerdiek VR1 (1e klasse), traint Kiki Heshof regelmatig met de meisjes van de KNVB district Zuid 1 mee en speelt ze vanaf de zomer van 2021 voor Jong Feyenoord.

Ook Gite Deckers spelt op niveau, na Smerdiek en het Belgische KVK Svelta Melsele (klasse: 1e Nationaal) speelt ze nu in het beloftenteam van Eredivisionist ADO Den Haag.

Meiden- en damesvoetbal in de lift bij V.V. “Steenbergen”

september 2021
Inmiddels zijn er alweer aardig wat jaren dames actief binnen onze vereniging. In het seizoen 2015/2016 stroomde een groep dames in, met her en der al een verleden bij de vereniging. 6 jaar later staan we aan het begin van het 7e seizoen van onze Dames 1. Dame van het eerste uur, Yara Vermeulen, kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Na een bijzondere periode mogen we dan eindelijk weer, zo ver het mogelijk is, samen voetballen. We hebben een gezellig team met leuke meiden. En zijn dan ook zeker benieuwd hoe we het komend seizoen gaan doen.”

Dames 30+
Eind 2019 meldde ook een groep enthousiaste dames zich om deel te gaan nemen aan de 30+ competitie. Een groot deel van deze groep vertegenwoordigde het blauw-wit in het verleden ook al. Destijds in het Dames 1 team, wat al eerder actief was. Helaas hebben zij nog weinig wedstrijden kunnen spelen, de teller staat slechts op 1. Laten we met elkaar hopen dat daar dit seizoen verandering in zal komen.

Zaalvoetbal
Afgelopen seizoen heeft een deel van het Dames 1 team ook de zaalschoenen ondergebonden. Een deel van het elftal dat op het veld actief is speelt inmiddels dus ook hun wedstrijden op vrijdagavond in ’t Cromwiel. Ook zij hebben uiteraard weinig wedstrijden kunnen spelen, des te meer zin men heeft in het nieuwe seizoen.

Meiden onder 19 / Dames 2
Vanaf dit seizoen zal een nieuwe lichting meiden Steenbergen gaan vertegenwoordigen. Een aantal maanden geleden kwam de vraag welke mogelijkheden er bij Steenbergen zijn om een nieuw team op te richten. Na een gesprek werd enkele keren met de nieuwe groep getraind, maar ook samen met Dames 1. De nieuwe meiden, in de leeftijdscategorie 16 tot 19 jaar, zal komend seizoen uitkomen als Dames 2. We zijn voor hen nog wel op zoek naar een trainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Joost van der Ree of een mail sturen naar dames@vvsteenbergen.nl