Sponsoracties

V.V. “Steenbergen” werkt graag samen met haar sponsors. Diverse acties zijn in het verleden al opgezet, ook tijdens het seizoen 2018/2019 zijn er naast de Bonbonactie (Tosca) ook twee andere acties, te weten de Albert Heijn Achterberg Spaaractie en de AVIA ClubSparen (AVIA Cuelenaere)

Daarnaast komt er met enige regelmaat een nieuwsbericht voorbij wat een sponsor voor leden van V.V. “Steenbergen” kan betekenen. Nieuwe sponsors en overige activiteiten komen ook regelmatig voorbij als nieuwsbericht: vervolgens worden deze berichten op de pagina Sponsornieuws gebundeld.

Uiteraard staat V.V. “Steenbergen” onder bepaalde voorwaarden open voor deze verzoeken. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie: sponsoring@vvsteenbergen.nl