728x90ad
VV Steenbergen

Groenonderhoud

Sinds 2014 is V.V. “Steenbergen” met de gemeente Steenbergen overeengekomen dat de vereniging voor het groenonderhoud van het sportpark gaat zorgen. Dit om een substantiële huurverhoging van het sportpark te voorkomen.

V.V. “Steenbergen” is daarom de vrijwilligers in deze onderhoudsploeg zeer dankbaar dat zij minimaal een ochtend per week op het sportpark bezig zijn met groenonderhoud en onderhoud aan overige materialen van onze vereniging.

JVM Tuinen
JVM Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Daarnaast biedt men ook coaching, tuinadvies en workshops aan wanneer je zelfstandig de tuin wilt onderhouden, maar niet precies weet hoe dit op de beste en meest duurzame manier kan.

Julien van Meer zal, namens JVM Tuinen, de groenonderhoudsploeg van V.V. “Steenbergen” voorzien van tips en coaching, daar waar nodig. V.V. “Steenbergen” is verheugd dat een lokale ondernemer zijn steentje bij wil dragen aan een goed verzorgde sportaccommodatie.

Versterking team Groenonderhoud gezocht

Met de vele neerslag én de toch wel regelmatige zonneschijn groeit de bebossing op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan deze zomer weer enorm hard. Hoewel V.V. “Steenbergen” al enkele jaren een beroep kan doen op enkele kundige én trouwe leden van het ‘Team Groen Onderhoud’, zoeken zij nog hulp. Op zowel maandag-, woensdag- als vrijdagochtend werken zij aan het groen op het sportpark, zodat het naast toonbaar ook gezond blijft.

Daarnaast worden er ook diverse andere klussen op het sportpark uitgevoerd: zo is er kortgeleden nog gewerkt aan de dug-outs op veld 3.

Heeft u interesse om te komen helpen? Of eens te kijken of het iets voor u is? Je bent zeker welkom op 1 van deze ochtend langs te lopen, maar kunt ook reageren via bestuur@vvsteenbergen.nl