728x90ad
VV Steenbergen

Toernooi commissie

Sinds 2007 organiseert de toernooicommissie jaarlijks het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen. Na een eerste editie voor E-, F- en K-pupillen (inmiddels JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7), werd hier het tweede jaar de D-categorie (JO13 & JO12) aan toegevoegd en inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse jeugdtoernooien in de regio zuidwest Nederland, in 2020 alweer aanbeland bij de 14e editie.

Met een aandenken voor iedere deelnemer, een beker voor de beste drie ploegen in elke poule en een wisselbeker voor de winnaar van de hoogste poule heeft de toernooicommissie een vaste basis met deelnemers geworven. Dit omdat niet alleen de kinderen de hele dag bezig zijn, maar door activiteiten rondom de velden er ook voor meegereisde supporters genoeg valt te doen of beleven.

Aanmelden voor alweer de 14e editie van het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 13 juni 2020) is vanaf de start van het seizoen 2019/2020 weer mogelijk en kan dan via het aanmeldingsformulier dat in de rechterkolom te downloaden is.

De coördinatie van de deelnames aan de uittoernooien wordt dit jaar gedaan door Tim van der Ree, ook deze communicatie verloopt via het mailadres: toernooien@vvsteenbergen.nl.

Verlenging contract Albert Heijn Achterberg met 3 jaar voor jeugdtoernooi V.V. “Steenbergen”

Steenbergen – Toernooisponsor Martin Achterberg heeft bevestigd om het contract van Albert Heijn Achterberg aangaande de sponsoring van het Internationale Jeugdvoetbal Toernooi met 3 jaar te verlengen tot en met de 15e (jubileum)editie van het succesvolle Internationale Jeugdvoetbal Toernooi van V.V. “Steenbergen”.

Hiermee is de toekomst van een van de meest populaire jeugdtoernooien uit de regio Zuidwest Nederland gegarandeerd tot en met tenminste seizoen 2020/2021. Vele teams uit Steenbergen en de wijde omtrek van Zuid-West Brabant kunnen dus nog zeker 3 jaar genieten van dit mooie sportevenement, dat voor veel teams als ideale seizoensafsluiter dient

Namens de toernooicommissie is Jan Heshof zeer verheugd met dit nieuws en bedankt Albert Heijn Achterberg namens V.V “Steenbergen” voor dit vertrouwen! Naast de sponsoring van het jaarlijkse Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi is de supermarkt ook sponsor van diverse andere evenementen van V.V. “Steenbergen”, zoals onder andere het jeugdkamp. Eerder dit seizoen was er ook de gezamenlijke Voetbalplaatjesactie.