728x90ad
VV Steenbergen

Toernooi commissie

Sinds 2007 organiseert de toernooicommissie jaarlijks het Internationale BKS Sport- en Bedrijfskleding Jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen. Na een eerste editie voor E-, F- en K-pupillen (inmiddels JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7), werd hier het tweede jaar de D-categorie (JO13 & JO12) aan toegevoegd en inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse jeugdtoernooien in de regio zuidwest Nederland, in 2024 alweer aanbeland bij de 16e editie.

Met een aandenken voor iedere deelnemer, een beker voor de beste drie ploegen in elke poule en een wisselbeker voor de winnaar van de hoogste poule heeft de toernooicommissie een vaste basis met deelnemers geworven. Dit omdat niet alleen de kinderen de hele dag bezig zijn, maar door activiteiten rondom de velden er ook voor meegereisde supporters genoeg valt te doen of beleven.

Aanmelden voor alweer de 16e editie van het Internationale BKS Sport- en Bedrijfskleding Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 8 juni 2024) is vanaf de start van het seizoen 2023/2024 weer mogelijk en kan dan via het aanmeldingsformulier dat in de rechterkolom te downloaden is.

De coördinatie van de deelnames aan de uittoernooien wordt dit jaar gedaan door de toernooicommissie, ook deze communicatie verloopt via het mailadres: toernooien@vvsteenbergen.nl.

BKS Sport- en Bedrijfskleding vanaf 2024 nieuwe naamsponsor Jeugdtoernooi

Steenbergen – Het Jeugdvoetbaltoernooi bij V.V. “Steenbergen” zal komend jaar gesponsord worden door BKS Sport- en Bedrijfskleding. Deze Steenbergse onderneming, ook al kledingleverancier, neemt de rol van naamgever van het toernooi over van Albert Heijn Achterberg.

Leo & Michael Donkersloot timmeren met hun bedrijf stevig aan de weg; de verhuizing naar Steenbergen heeft ze duidelijk geen windeieren gelegd. Onlangs verdubbelde het de winkeloppervlakte al in hun pand op industrieterrein Reinierpolder I, met name de bedrijfskleding zorgde de voorbij jaren voor een flinke boost. Met de partnerships met diverse verenigingen in de buurt, waaronder dus ook V.V. “Steenbergen”, kan niemand in de regio West-Brabant meer om dit familiebedrijf heen.

Vanaf de 16e editie van het Jeugdvoetbaltoernooi op zaterdag 8 juni 2024, zal BKS Sport- en Bedrijfskleding de naamgevende sponsor zijn. V.V. “Steenbergen” is Leo & Michael zeer dankbaar voor deze sponsoring en het feit dat het Jeugdvoetbaltoernooi hiermee op een goede manier doorgezet kan worden.