Keepers

V.V. “Steenbergen” zorgt niet alleen voor het spelniveau en -plezier van veldspelers, maar zeker ook van de doelmannen binnen onze vereniging.

Per leeftijdscategorie is een keeperstrainer aangesteld, vaak ook een actieve keeper binnen onze eigen vereniging. Zo draagt oud-selectiedoelman Martijn Hagens, nu keeper bij zondag2, zijn kennis over aan de huidige selectiekeepers. Deze selectiekeepers dragen op hun beurt hun kennis en enthousiasme weer over op de jeugdkeepers.

Dit alles met als doel om de keepers zichzelf te laten ontwikkelen. Er is binnen onze vereniging wel een eenduidige werkwijze, maar elke keeper krijgt veel ruimte en kans om zich op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen. Mocht de keeper het zelf prettiger vinden om een duidelijke richtlijn mee te krijgen, is dit natuurlijk ook mogelijk in overleg met zijn/haar keeperstrainer.

Vanaf seizoen 2020/2021 zullen de keepers weer de mogelijkheid krijgen om training te krijgen in hun “vakgebied”. Iedere donderdag zal een groep van vijf trainers aan de slag gaan met de jonge doelmannen. Dion van der Sterren, Martijn Hagens (keeperstrainer selectie) en selectiekeepers Max Knook, Sebastiaan Stoop en Joost van der Ree zullen de handschoenen oppakken & aantrekken om hun enthousiasme voor het keepersvak over te brengen.

De keeperstrainer per categorie voor seizoen 2021/2022 wordt later bekend gemaakt.

Selectie: Martijn Hagens