728x90ad
VV Steenbergen

16e BKS Jeugdvoetbaltoernooi 2024

Sinds 2007 organiseert de toernooicommissie jaarlijks het Internationale BKS Sport- en Bedrijfskleding Jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen. Na een eerste editie voor E-, F- en K-pupillen (inmiddels JO11, JO10, JO9, JO8 & JO7), werd hier het tweede jaar de D-categorie (JO12 & JO13) aan toegevoegd en inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse jeugdtoernooien in de regio zuidwest Nederland, in 2024 alweer aanbeland bij de 16e editie.

Met een aandenken voor iedere deelnemer, een beker voor de beste drie ploegen in elke poule en een wisselbeker voor de winnaar van de hoogste poule heeft de toernooicommissie een vaste basis met deelnemers geworven. Dit omdat niet alleen de kinderen de hele dag bezig zijn, maar door activiteiten rondom de velden er ook voor meegereisde supporters genoeg valt te doen of beleven.

Aanmelden voor alweer de 16e editie van het BKS Sport- en Bedrijfskleding Jeugdvoetbaltoernooi (zaterdag 8 juni 2024) is vanaf heden weer mogelijk, per mail via toernooien@vvsteenbergen.nl.

Dit o.v.v.:
Naam vereniging
Naam team (bijv JO11-1)
Niveau team (bijv 2e klasse)