728x90ad
VV Steenbergen

sponsorhoek / nieuws

(31/08/2023)

Nieuwe bordsponsors start seizoen 23/24

Bouw Totaal Lodders en MVL Installatietechniek zijn namen die de afgelopen periode regelmatig voorbij zijn gekomen; zij hebben (mede) de kantine verbouwd.

Met trots kunnen we nu ook melden dat ze inmiddels ook als bordsponsor langs de lijn hangen; Bouw Totaal Lodders met een bord langs zowel het hoofd- als het kunstgrasveld, MVL Installatietechniek hangt naast de entree van het veld bij het hoofdveld. Hier is ook meteen een nieuw bord van Trofeepaleis.nl opgehangen!

Tijdens de heropening van de kantine op zaterdag 26 augustus werden beide heren bedankt voor hun inzet; met name Mark van Laarhoven zal hier zelf ook volop profijt van hebben, hij is begeleider bij de JO13-1 en speelt komend seizoen zelf bij zaterdag4.

(15/06/2023)

Stukadoorsbedrijf Michael Lazaroms nieuwe bordsponsor

Het bord werd daags voor het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi nog snel opgehangen door onze onderhoudsploeg, zodat de vele bezoekers kunnen zien dat Stukadoorsbedrijf Michael Lazaroms toe is getreden tot het sponsorbestand van V.V. “Steenbergen”. Wij danken Michael voor zijn vertrouwen en steun!

(04/06/2023)

Weer een nieuwe bordsponsor: ARF Fotografie

Kort voor de zomerstop is er met ARF Fotografie nog een nieuwe bordsponsor toegetreden tot de vereniging. Het bord hangt langs het hoofdveld, wij danken dhr. André Roosenburg voor zijn steun en vertrouwen aan onze vereniging!

Welkom bij ARF Fotografie
Mijn naam is André Roosenburg. Ik ben als trouwfotograaf gespecialiseerd in het maken van portret en trouwreportages in de regio West-Brabant (Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Halsteren) en Zeeland (Tholen, Veere, Middelburg en Goes). Naast de trouwreportages en familiefoto’s, geef ik ook (privé)cursussen en workshops.

Een greep uit mijn werk
Waar u ook op zoek naar bent, alles doe ik met passie, ervaring en kennis. Als professionele fotograaf werk ik samen met de beste leveranciers en professioneel apparatuur. En ik werk met eerlijke prijzen en geen verrassingen achteraf. Bekijk mijn portfolio.

(25/05/2023)

Nieuwe bordsponsor: All Day Cleaning

Kort voor de zomerstop is er met All Day Cleaning een nieuwe bordsponsor toegetreden tot de vereniging. Het bord hangt langs het hoofdveld, wij danken All Day Cleaning voor hun steun en vertrouwen aan onze vereniging!

Reiniging voor bedrijven en particulier door professioneel en geschoold personeel
Bij All Day Cleaning heeft u de keuze uit een breed aanbod van schoonmaakdiensten. Al onze medewerkers zijn professioneel, geschoold en al onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd conform de recente ARBO regel- en wetgevingen. Bij All Day Cleaning staat persoonlijk contact en flexibiliteit altijd voorop.

(19/04/2023)

Nieuwe bordsponsor: Huijzers Grootkeuken Techniek

Ze zijn al shirtsponsor van de JO8-2, Dames2 en Zaterdag5, maar sinds kort hangt er ook een sponsorbord van Huijzers Grootkeuken Techniek langs het hoofdveld.

Deze trouwe sponsor gaat tijdens de komende verbouwing in de kantine helpen met de apparatuur, onlangs nog is de kapotte vaatwasser nog vervangen door Huijzers Grootkeuken Techniek. Wij danken deze sponsor voor hun bijdragen!

(02/03/2023)

Lindhout Badkamers, Keukens en installatietechniek nieuwe bordsponsor

Met Lindhout Badkamers, Keukens en Installatietechniek is er weer een nieuwe bordsponsor toegetreden tot ons sponsorbestand! Wij danken deze ondernemer voor de steun en het vertrouwen in onze vereniging!

Lindhout Badkamers en Keukens
Wij van Lindhout Badkamers en Keukens vinden dat gewoon ook maar gewoon is. We zien het liever anders. We houden van maatwerk en doordat we eigen vakmensen in huis hebben, kunnen we het ook elke keer weer anders doen. En dat is mooi, want daardoor kunnen we garanderen dat je exact krijgt wat je zoekt. Zelfs als je nog niet helemaal weet wat je precies zoekt.

(17/01/2023)

Nieuwe jassen 1e elftal

Beautysalon ‘Les Deux Visages’ (06-25050456) en Zeilmakerij Tholen (06-29372760) hebben ons eerste elftal voorzien van nieuwe jassen, die zij voor en na de wedstrijden zullen dragen.

‘Les Deux Visages’ is een beautysalon aan huis bij het echtpaar Anja en Bram Hage. In deze salon, die ze inmiddels al 10 jaar draaiende houdt met veel plezier, kan iedereen op afspraak terecht voor diverse behandelingen.

Zeilmakerij Tholen is gevestigd in Oud-Vossemeer, de naam dekt de lading volledig en de zeilen en doeken worden vooral toegepast in afdekking, overkapping, bescherming en zonweringen (zowel voor particulier als industrieel gebruik)

Anja en Bram zijn goed bevriend met hoofdtrainer Peter van Poortvliet en kunnen hiermee hun naamsbekendheid binnen onze regio wat verder vergroten, waardoor de samenwerking voor beide kanten zinvol is!

Wij danken Anja en Bram Hage voor deze sponsoring!

(20/10/2022)

Opbrengst Rabobank ClubSupport Actie 2022

De opbrengst van de Rabo ClubSupport actie 2022 is bekend gemaakt. Gedurende 3 weken in september kon er gestemd worden door alle leden van Rabobank Zuidwest Brabant, per lid 5 stemmen met een maximum van 2 stemmen op 1 van de vele deelnemende verenigingen en stichtingen in het ‘verzorgingsgebied’ van Rabobank Zuidwest Brabant.

104 stemmen leverden onze vereniging in totaal een bedrag van € 947,73 op! Wij danken onze supporters voor hun stemmen en indirect hun financiële bijdrage op deze wijze. Een overzicht van de ‘uitslag’ vind u hier.

(10/10/2022)

Nieuwe bordsponsor: ENGNR.

Met ENGNR. heeft V.V. “Steenbergen” een nieuwe bordsponsor weten te verwelkomen. Langs het hoofdveld hangt nu het bord van deze technische uitzendorganisatie uit Etten-Leur. Wij danken deze organisatie voor hun bijdrage!

(01/09/2022)

Nieuwe bordsponsors: Insulcon & Wilhelmus

V.V. “Steenbergen” heeft deze zomer weer 2 nieuwe bordsponsors kunnen verwelkomen! Het zijn Insulcon BV, gevestigd op Reinierpolder I en de in Steenbergen en omstreken bekende ijsco kar Wilhelmus!

Wij danken deze bedrijven voor hun bijdrage!

(01/07/2022)

BKS Sport nieuwe kledingleverancier V.V. “Steenbergen”

Per 1 juli 2022 zal BKS Sport- en Bedrijfskleding de nieuwe kledingleverancier zijn van V.V. “Steenbergen”. Naast de wijziging van leverancier, zal ook het kledingmerk waarin alle teams van V.V. “Steenbergen” zullen gaan voetballen gaan veranderen in Stanno, waarvoor een overgangsperiode van maximaal 3 jaar zal gelden.

Stanno biedt sinds korte tijd een ‘custom made’ shirt aan, waarvan V.V. “Steenbergen” gebruik zal gaan maken. Het voordeel hiervan is dat, naast het unieke ontwerp, o.a. het logo van onze vereniging in het shirt geprint zal worden, i.p.v. als opdruk te worden aangebracht. De levering zal volledig via BKS plaats vinden, waarmee V.V. “Steenbergen” wederom voor een lokale partner kiest, nadat het voor de samenwerking met Voetbalshop.nl jarenlang samenwerkte met Sportshop Heshof.

Het nieuwe shirt is inmiddels in ontwikkeling en zal in augustus fysiek gepresenteerd gaan worden aan onze leden. Dit model zorgt ervoor dat het 90 jarig jubileum in 2023 in nieuwe, eigentijdse shirts gevierd zal worden, daarnaast zal de pasvorm beter aansluiten voor de damesteams.

Fanlijn
Naast de nieuwe wedstrijdtenues zal BKS samen met de sponsorcommissie ook een nieuwe clublijn ontwikkelen. Dit betreft kleding die je buiten het veld aan trekt, zoals t-shirts, hoodies, mutsen, truien en petten. Deze kleding zal verkrijgbaar zijn in de winkel van BKS Sport (Graaf Hendrikstraat 3C, 4651 TB te Steenbergen)

Over BKS Sport- en Bedrijfskleding
Vader en zoon Leo en Michael Donkersloot vestigde zich in 2019 op industrieterrein Reinierpolder I. Na jarenlang vanuit Dinteloord te hebben geopereerd, zorgde dit nieuwe pand voor een nieuwe impuls voor hun onderneming. Tijdens de afgelopen jaren heeft vooral het onderdeel Bedrijfskleding een vlucht genomen, maar de komende periode zal het zich ook weer meer richten op hun rol als totaalleverancier voor sportkleding.

BKS gaat de sponsorbedrukking van de shirts in eigen beheer uitvoeren, daarnaast zal er ook altijd een voorraad met de juiste witte broekjes en blauwe kousen aanwezig zijn, zodat onze leden snel bediend kunnen worden.

BKS zorgt op dit moment ook voor de sportkleding van o.a. vv Klundert, NTVV, DIOZ, de Schutters, vv Noordhoek en Oranje Blauw’14. Ook andere sporten zijn vertegenwoordigd bij BKS, zo kun je in de winkel ook een aanbod van o.a. hardloopkleding, volleybalattributen en wielershirts vinden.

(15/06/2022)

Nieuwe bordsponsor: De Moor Optiek

Eerder deze maand is er weer een nieuwe bordsponsor langs het hoofdveld verschenen: De Moor Optiek. Wij danken deze nieuwe sponsor voor hun bijdrage én het meer dan originele bord!

(15/04/2022)

Huijzers Grootkeukentechniek schenkt warmhoudvitrine

Afgelopen week heeft Huijzers Grootkeukentechniek onze vereniging een warmhoudvitrine geschonken.

Dat betekent dat er vanaf heden ook (warme) appelflappen en saucijzen- of worstenbroodjes besteld kunnen worden, zo lang de voorraad strekt.

We danken Huijzers Grootkeukentechniek voor deze sponsoring!

(27/03/2022)

Twee nieuwe bordsponsors bij V.V. “Steenbergen”

Met Praktijk de Sleutel (hoofdveld) en Goudsmederij Keizer (kunstgrasveld) zijn er in maart weer 2 nieuwe bordsponsors toegetreden tot de almaar groeiende groep sponsors van onze vereniging.

Wij danken beide ondernemers voor het gestelde vertrouwen in en de ondersteuning van onze vereniging.

(22/03/2022)

Albert Heijn Achterberg steekt kantinevrijwilligers in het nieuw

De bezoekers van de kantine hebben het zaterdag 19 maart al kunnen zien: hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg heeft de kantinevrijwilligers in het nieuw gestoken!

Wij danken Albert Heijn Achterberg voor deze bijdrage!

(01/03/2022)

Nieuwe bordsponsor & nieuwe sponsorborden

Ook in februari mocht de sponsorcommissie weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen: Optimum Onderhoudt. Daarnaast zijn er ook nieuwe sponsorborden opgehangen voor bestaande sponsors, Paprikakwekerij 4Evergreen en hovenier Dutch Quality Gardens Visio Vireo Tuinen

(05/01/2022)

2022 start met nieuwe bordsponsors bij V.V. “Steenbergen”

Het nieuwe jaar is bij V.V. “Steenbergen” gestart met 2 nieuwe bordsponsors. Zowel langs het hoofdveld (Steenbergen Bouw en Installatie) als het kunstgrasveld (Poelier Vugts). Daarnaast heeft Zijderlaan Transport het ‘oude’ bord vervangen door de nieuwe huisstijl, dit bord is nog wel te vinden op de vaste locatie op de rand van het terras bij de kantine.

(12/12/2021)

Zaterdag6 in nieuw gestoken door Huijzers Grootkeukentechniek

Huijzers Grootkeukentechniek heeft het laatst nieuwe seniorenteam, zaterdag6, volledig in het nieuw gestoken. Met deze nieuwe shirts en trainingspakken gaat dit team, vorig jaar JO19-1 en die het seizoen begon als onder23, op jacht naar de eerste overwinning als seniorenteam.

Wij danken Huijzers Grootkeukentechniek voor deze bijdrage!

(09/12/2021)

Nieuwe sponsorborden Albert Heijn Achterberg

Zowel langs veld 3 (Gall & Gall Achterberg) als veld 4 (Albert Heijn Achterberg) is eerder deze maand het allereerste reclamebord op deze velden gehangen. Ook langs het hoofdveld én kunstgrasveld heeft hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg enkele nieuwe borden opgehangen.

(23/11/2021)

Weer nieuwe bordsponsors langs de lijn

Hoewel de supporters het helaas nog niet hebben kunnen zien, zal het menig voetballer wel opgevallen zijn dat de zijlijnen weer beter ‘bemand’ zijn met sponsorborden. Langs het hoofdveld is een bord gehangen van Helmig Makelaardij en Taxatatieburo, naast het kunstgrasveld zelfs 3 nieuwe borden!

Helmig Makelaardij en Taxatatieburo
Met een jong en enthousiast team bieden wij u een dosis persoonlijke aandacht en volledige begeleiding bij iedere stap in het aan- of verkoopproces. Dit alles kunnen we waarmaken door onze jarenlange ervaring en deskundigheid.

Ons kantoor is gevestigd in “het Lindeke”, gelegen in het centrum van Halsteren. Tevens het middelpunt van ons grote werkgebied, wat zich uitstrekt van de gemeente Steenbergen, naar Putte en van het eiland Tholen naar Wouw. Naast ons kantoor in Halsteren zijn we met onze nieuwbouwstore gevestigd in het prachtige centrum van Bergen op Zoom. Onze nieuwbouwcollega’s staan hier iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot nieuwbouwprojecten.

Zee & Bra Bouw (onderdeel ThuisinBouwen)
Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming Bot & van der Ham te Meerkerk, HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij sinds oktober 2018 landelijk onder de noemer: ThuisinBouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis! Op zoek naar inspiratie? Bezoek dan eens onze website:

Anatomieshop.nl
Een Nederlandse groothandel in anatomische modellen, – posters en aanverwante artikelen. Sinds 2009 leveren wij onze producten door geheel Nederland, België, Duitsland en alle overige locaties in de wereld waar men onze producten nodig heeft. Anatomieshop.nl is in 2009 opgericht door Marcel van den Heuvel, die het bedrijf van kleins af aan heeft opgebouwd tot de gerenommeerde webshop die er nu staat. Vanaf heden wordt Anatomieshop.nl vertegenwoordigd door Wouter Boot (speler zondag2), die sinds 2018 de webshop heeft overgenomen.

Branch Work Steenbergen
Branch Work uitzendbureau is een jong uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van logistiek, industrieel en administratief personeel. Met ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche zetten wij ons iedere dag in om de juiste match te maken. Zo zorgen wij voor flexibiliteit en continuïteit bij onze opdrachtgevers en werkplezier bij onze uitzendkrachten. Met als kernwaarden: authentiek, betrokken en denken in win-win maken wij het verschil. Branch Work, met zaterdag5-speler William van der Tak als mede eigenaar en zaal3 (en oud 1e elftal) speler Bart Heshof sinds kort als 1 van de medewerkers, vond onlangs zijn vestiging in het centrum van Steenbergen; tegenover een andere sponsor (Cafetaria de Snack) opende het zijn deuren op Kaaistraat 23.

(12/11/2021)

Opbrengst Rabobank Club Support actie 2021

Onze én de Rabobank-leden waren ons weer goed gezind de afgelopen weken, tijdens de stemperiode in 2021 is weer meer op onze vereniging gestemd dan in de jaren ervoor, met als resultaat een hogere opbrengst: een bijdrage van liefst € 683,95!

(01/11/2021)

Sponsor Huijzers Grootkeukentechniek schenkt nieuwe koeling kantine

De vaste kantinebezoeker is het vast al opgevallen, op de plaats achter de bar waar eerst het kassa-systeem stond, is nu een hoge koeling herrezen. Op deze manier staan onze producten beter in het zicht en hoeven onze kantinevrijwilligers minder vaak naar de grond om iets uit de lage koelingen te pakken.

De koeling is aan onze vereniging geschonken door sponsor Huijzers Grootkeukentechniek, waarvoor we Anton Huijzers enorm willen bedanken!

Naast deze koeling, is er ook voor in het magazijn achter via Huijzers Grootkeukentechniek voor een mooie prijs een extra koeling aangeschaft, zodat we genoeg capaciteit hebben om op de drukke zaterdagen iedereen van een koude versnapering te kunnen voorzien.

(27/10/2021)

V.V. “Steenbergen” start met Tamoil ‘Clubsparen’

Extra besparen op je brandstof, terwijl je spaart voor V.V. “Steenbergen”! Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch? In samenwerking met Tamoil hebben wij een uniek aanbod voor jou. Binnen enkele stappen profiteer je niet alleen zelf van extra hoge brandstofkortingen maar draag je ook V.V. “Steenbergen” een warm hart toe.

Welk voordeel heb je als clublid en welk voordeel heeft V.V. “Steenbergen”?

Jij pakt direct extra tankvoordeel aan de pomp! Dit voordeel bestaat uit:
• Een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter, bij de eerste 2 transacties.
• Daarna 1 cent extra korting per liter, bij elke tankbeurt.
• Na elke 350 liter weer 5 cent extra korting per liter (op je volgende tankbeurt).

De app houdt alle liters die je tankt via de app bij. Voor iedere liter ontvangt V.V. “Steenbergen” een vergoeding vanuit Tamoil.

Hoe doe ik mee aan het Clubsparen?

Simpel! Download de gratis Tamoil app in de App Store of Google Play Store.
– Maak een account aan.
– Ga in het hoofdmenu naar ‘Clubsparen’ en vul daar jouw unieke code in. Deze code heb je eerder per mail ontvangen vanuit het mailadres clubsparenvvsteenbergen@outlook.com.
Zo wordt jouw Tamoil app account gekoppeld aan onze organisatie. En tanken maar! Tamoil heet je van harte welkom op één van de Tamoil tankstations (zie www.tamoil.nl/tankstations).

Heb je vragen?
Hier vind je een flyer met alle informatie op een rijtje. Maar je kunt ook Tamoil bellen op 088-4007300 of een mail sturen naar info@tamoil.nl.

Profiteer nu mee en geniet van je voordeel!

Tamoil Nederland
Tamoil, die in het nabije verleden al de bonbonactie uitermate goed benutte en per heden ook kleedkamersponsor is, is een al meer dan 70 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 225 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

(11/10/2021)

Mooie opbrengst Albert Heijn Voetbalpassie-actie

Afgelopen week liep de Albert Heijn Voetbalpassie-actie op zijn einde. Voor V.V. “Steenbergen” resulteerde dit in een prachtige opbrengst van € 1.091,-!

Het bestuur wil langs deze weg alle leden en supporters bedanken voor hun steun tijdens dit spaarprogramma!

(20/09/2021)

Fysiotherapie Dennis Melief & V.V. “Steenbergen” versterken samenwerking

De samenwerking was er al een aantal seizoenen, maar deze wordt vanaf het opleveren van het nieuwe kleedgebouw nog inniger. Gedurende enkele dagdelen per week zal Fysiotherapie Dennis Melief gebruik gaan maken van de verzorgingsruimte als ‘praktijkruimte’.

Vrijwilligers van de onderhoudsploeg zorgden ervoor dat de muren van de verzorgingsruimte wit zijn geverfd, om zo een goede werkplek te verschaffen. Daarnaast is er in samenwerking met sponsor Keller Keukens voor een klein keukenblok gezorgd, incl. koelkast om verzorgingsmaterialen onder lagere temperaturen te kunnen bewaren, indien nodig. Fysiotherapie Dennis Melief zorgde vervolgens zelf voor een nieuwe massagetafel en een bureau, zodat de ruimte volledig is ingericht.

(03/09/2021)

Vier nieuwe bordsponsors bij V.V. “Steenbergen”

Net voor de start van het nieuwe seizoen kunnen we nog liefst 4 nieuwe bordsponsors toevoegen aan het groeiende sponsorbestand, te weten
Damen van Elzakker Voegersbedrijf
R&R Kunststoftechniek
BKS Sport- en Bedrijfskleding
Bruynzeel Keukens

Deels gerelateerd met de nieuwbouwwerkzaamheden, maar bovenal ook het goede werk van de sponsorcommissie. Zo hielp Damen van Elzakker Voegersbedrijf al met het deels opnieuw voegen van de buitenzijde van de kantine, een voorbeeld van het resultaat van Bruynzeel Keukens is binnenkort te zien in de nieuwe verzorgingsruimte.

R&R Kunststoftechniek zagen we al eerder langskomen, zij zorgden voor de kozijnen in de nieuwe kleedkamers, zowel voor de ramen als bij de entree. BKS Sport- en Bedrijfskleding lijkt een vreemde eend in de bijt, maar dit voetbal-minded bedrijf is in 2019 naar Steenbergen (Reinierpolder I) verhuisd en voorziet steeds meer (Steenbergse) bedrijven van kleding.

Wij danken de ondernemers voor hun steun aan onze vereniging!

(18/08/2021)

Bouwbedrijf Verkaart nieuwe tribunebordsponsor

Als aannemer van de nieuwbouw van de kleedkamers komt zijn naam en logo al regelmatig voorbij op deze website, maar vanaf 16 augustus is Bouwbedrijf Verkaart ook als (tribunebord)sponsor aan onze vereniging verbonden! Er was een lege plek ontstaan in de ‘sponsorwand’ in de Pi-Air Tribune, die bij deze weer is gevuld.

Wij danken Stefan voor zijn sponsoring!

(09/07/2021)

Nieuwe bordsponsor: Ligne Netwerk Notarissen

Afgelopen week is er langs het hoofdveld een nieuw bord gehangen, van Ligne Netwerk Notarissen.

Ligne Notarissen
Wij laten ons leiden door de 4 ‘V’s: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig. Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

Bij LigneNotarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Steenbergen.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Wij danken Ligne Notarisen voor de steun die deze ondernemers hiermee uitspreken in onze vereniging!

(29/05/2021)

Nieuwe bordsponsor: Traets Inspectie & Opleidingen

Sinds kort hangt er op het ‘kassahokje’ bij de hoofdingang van het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan. Dit is van een nieuwe bordsponsor: Traets Inspectie en Opleiding. In 1991 volgde Ron Traets de opleiding tot sportmasseur, sindsdien haalde hij liefst 27 diploma’s en certificaten, met recht kan dan ook gezegd worden dat je bij Ron voor een breed scala aan het juiste adres bent.

Ron is overigens een echt voetbaldier, kwam hij in het verleden zelf uit voor vv De Schutters (Stampersgat), de afgelopen 6 seizoenen maakte hij als verzorger van dichtbij de opmars van de huidige hoodfklasser Moerse Boys (Klein-Zundert) mee. Eerder was hij ook al verzorger bij VES’35 (nu Victoria’03), SC Gastel, selectieteams van de KNVB en kortstondig bij RBC en Cluzona. Inmiddels woont Ron samen met zijn Nancy in Steenbergen. Ron heeft naast 2 zonen (Youri en Jamie) en 1 dochter (Kelly), inmiddels ook al 3 kleinkinderen!

Wij danken Ron voor zijn sponsoring en hopelijk is dit de start van een lange samenwerking.

(20/03/2021)

Klussenbedrijf Fontijne steekt JO12-1 in het nieuw

Kortgeleden heeft Klussenbedrijf Fontijne de JO12-1 volledig in het nieuw gestoken. De groep is met zowel tenues als trainingspakken (zie foto onder) weer helemaal aangekleed en staat hiermee al voor de aftrap genomen is met 1-0 voor natuurlijk!

Wij danken Klussenbedrijf Fontijne voor deze bijdrage!

(05/01/2021)

Nieuwe bordsponsors

Aerts Leimena Advocaten, Assurantiekantoor Nico van Peer & Uhlsportkeepers.nl
Ze waren al als sponsor aan onze verenigen verbonden, maar zeer binnenkort zal Aerts Leimena Advocaten met een bord langs het kunstgrasveld verschijnen.

Daarnaast zijn ook Assurantiekantoor Nico van Peer (hoofdveld), dat sinds 2021 tevens de partner is voor verzekeringen van onze vereniging en Uhlsportkeepers.nl (kunstgrasveld) vanaf heden ook zichtbaar op ons sportpark!

Wij danken de 3 ondernemers voor hun bijdrage!

(10/12/2020)

JO8-1 in het nieuw gestoken

Hoewel de competitie stil ligt, blijven de bijdragen van onze trouwe groep sponsors binnen stromen. Kortgeleden is de JO8-1 in het nieuw gestoken:
– Wedstrijdshirts
– Trainingspakken voor zowel de spelers als de staf
– Coachjassen

Dit is gedaan door Buuron & Kuipers Makelaardij & Luijsterburg Techniek


Boven v.l.n.r.: Rob Verbakel, Erik Ham & Gert-Jan Luijsterburg
Onder v.l.n.r.: Matz Kuipers, Jesse van Maanen, Matz Hendrikse, Mace van Dongen, Kelvin Verbakel, Raf Luijsterburg, Olivier Ham, Yoel de Paus & Cas Grootscholte

(16/11/2020)

Opbrengst Rabobank Club Support 2020

Onze én de Rabobank-leden waren ons weer goed gezind de afgelopen weken, tijdens de stemperiode in 2020 is weer meer op onze vereniging gestemd dan in de jaren ervoor, met als resultaat een hogere opbrengst: een bijdrage van liefst € 620,94 wordt door de Rabobank overgemaakt op het speciale rekeningnummer voor de nieuwbouw van de kleedkamers!

Via dit filmpje maakte Rabobank Zuidwest-Brabant de opbrengst voor onze vereniging bekend.

Nieuwe bordsponsors

Nuiten-Groffen Uitvaartzorg & MvH House & Garden

(14/11/2020)

Hoewel het bijzondere tijden zijn, is de sponsorcommissie nog altijd druk bezig om het sponsorbestand uit te breiden, waaruit zeker regelmatig resultaat volgt. Dit keer is Nuiten-Groffen Uitvaartzorg toegetreden tot de sponsorgroep, binnenkort zal een hagelnieuw sponsorbord via leverancier Sign Partners langs het hoofdveld gehangen worden.

Dat de sponsorcommissie deze periode niet stil zit, is 1 ding wat zeker is. Werd vorige maand al een bord besteld voor Nuiten-Groffen Uitvaartzorg, nu mag het ook MVH House & Garden verwelkomen als nieuwe bordsponsor.

Mike zal binnenkort met een bord. MVH House & Garden staat vooral bekend om:
– Maatwerk tuinhuizen
– Kozijnen en Deuren
– Dakkapellen
– Veranda’s en Overkappingen

V.V. “Steenbergen” is Mike dankbaar voor de sponsoring, des te meer te prijzen dat er ook in deze onzekere tijden nieuwe sponsors bij ons aansluiten!

Wil u ook bijdragen aan onze vereniging? Neem contact op met 1 van onze sponsorcommissieleden en kijk op welke manier we elkaar kunnen helpen!

V.V. “Steenbergen” start met Trofeepaleis Gouden Schoen-Klassement

(31/08/2020)

Vanaf seizoen 2020/2021 organiseert V.V. “Steenbergen” voor alle seniorenteams op het veld het Trofeepaleis Gouden Schoen-Klassement. De topscorer van de gehele vereniging zal aan het eind van het seizoen aan de haal met deze door Trofeepaleis.nl geschonken trofee.

Alle seniorenteams op het veld nemen hier automatisch aan deel, zowel dames als herenteams, op heel of half veld. Er gelden geen bijzondere bepalingen, behalve dat alleen competitietreffers meegerekend worden. Elke competitietreffer geldt voor 1 punt, ongeacht de klasse of het elftal waarin deze is gemaakt. Mocht een speler gedurende het seizoen in competitieverband tot scoren komen voor verschillende elftallen, worden deze doelpunten bij elkaar opgeteld.

Maandelijks zal een bijgewerkte lijst op de website verschijnen, aan het einde van het seizoen zal de Trofee uitgereikt worden na de laatste competitiewedstrijd in de kantine van V.V. “Steenbergen”. Wij danken sponsor Trofeepaleis.nl voor het mede mogelijk maken van dit klassement.

Nieuwe alternatieve tenues dankzij opbrengst 100% Voetbal Shop

(15/07/2020)

We zijn blij dat onze leden gebruik maken van de digitale 100%Voetbal Shop. De vereniging krijgt van alles wat onze leden hier kopen een kleine provisie van 100%Voetbal, dit hebben we gebruikt voor nieuwe alternatieve shirts voor de senioren, andere leeftijdscategorieën volgen zodra er weer voldoende opbrengst is.

Er is gekozen voor een groen shirt, dat naast de huidige rode en voor de senioren het volledig zwarte tenue aan vulling vormt als alternatief tenue, wanneer een Steenbergen-team thuis tegen een team speelt dat ook blauw-witte clubkleuren heeft.

Heeft u dus nieuwe voetbalschoenen, scheenbeschermers of andere voetbalitems nodig, weet dan dus dat u via deze shop onze vereniging steunt.

Hoofdsponsor Project Services & Deliveries verlengt contract

(13/05/2020)

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is blij te mogen mededelen dat de overeenkomst met hoofdsponsor Project Services & Deliveries met ten minste 1 seizoen verlengd is. De hoofdsponsor, die 3 jaar geleden voor het eerst op het shirt van ons 1e elftal verscheen, is blij met de samenwerking en positieve uitstraling die onze vereniging de afgelopen tijd uitstraalt.

Het bestuur is op zijn beurt blij dat in deze financieel onzekere tijd een significante bijdrage voor het nieuwe seizoen is vastgesteld. Project Services & Deliveries heeft sinds kort ook een locatie in Halsteren bijgekregen en is dus groeiende. Wij wensen de hoofdsponsor veel succes bij de uitvoering hiervan!

Nieuwe shirts JO13-1

(27/11/2019)

De JO13-1 is door De Retro Scooter in het nieuw gestoken. Daarnaast is er voor een maatschappelijk doel gekozen: op de rug zal het RopaRun logo staan. Er zijn diverse banden tussen onze vereniging en de RopaRun-teams, bij de JO13-1 is de directe link dat trainer/leider Peter Wiersma teamcaptain is van ‘Door Dik en Dun’.

Onze dank gaat uit naar dhr. Marcel van Brummen (namens De Retro Scooter) en Rob v Duijn (Gebr. van Duijn Aubergines) bedanken voor de sponsoring, als ook Dion vd Sterren voor het arrangeren van de bedrukking.

JO11-2 in het nieuw

(23/11/2019)

Zaterdagochtend 23 november moesten de jongens van JO11-2 op de foto met hun nieuwe tenue. Het team werd door Xander Sebrechts van het gelijknamige Zonwering & Rolluiken bedrijf uit Steenbergen voorzien van een fonkelnieuwe outfit.

De spelers, staf en club zijn dan ook erg blij met deze gift.

 • Sebrechts Zonwering & Rolluiken B.V.
 • Gibsonstraat 8
 • 4651 SW Steenbergen
 • www.sebrechts.nl
 • 0167-567018

Aerts Leimena advocaten steekt JO16-1 in het nieuw

(26/10/2019)

Met dank aan de nieuwe sponsor Aerts Leimena advocaten uit Steenbergen heeft de JO16–1 nieuwe wedstrijdshirts gekregen. Afgelopen zaterdag speelde het team voor het eerst in de shirts en behaalde een knap resultaat tegen De Fendert: 0-0. In het bekertoernooi werd eerder nog dik verloren van deze tegenstander. Namens het team en de vereniging veel dank voor de sponsoring.

Rabo Club Support schenkt € 508,46

(12/10/2019)

Rob Heshof van de Rabobank Zuid-West Brabant kwam zaterdagmiddag de penningmeester Jasper van Tilburg en voorzitter Wim Roovers verrassen met een cheque van € 508,46. De club kreeg dit bedrag uit de Rabo Club Support.

Leden van de bank mochten de afgelopen weken stemmen op hun favoriete club. Onder het motto “Samen vieren wij de winst” werd dit bedrag overhandigd aan V.V. “Steenbergen”.

Het bestuur bedankt dan ook de Rabobank en alle leden van de bank (en supporters van de vereniging) die op de club hebben gestemd.

Pannakooi gesponsord door Ronde Tafel 137

(27/05/2019)

De Ronde Tafel is een groep jonge mannen uit verschillende beroepsgroepen met een maximale leeftijd van 40 jaar. 1 x in de 2 weken komen ze samen om van elkaar te leren en zich daarnaast in te zetten voor het goede doel.

Zo is er op 15 maart jl. door RT137 een kart-event georganiseerd in De Stok Roosendaal waar 14 teams ieder € 250,- betaalde om binnen 2 uur zoveel mogelijk rondjes te rijden. Het geld wat hier mee opgehaald is gaat dus naar het goede doel. Initiatiefnemer en lid van RT137 Tijn Stoeldraijer, die ook trainer is van de JO8-1, komt veel bij andere voetbalverenigingen en het viel hem op dat veel voetbalverenigingen een pannakooi of iets soortgelijks hadden staan.

Dit intrigeerde hem waarna hij op Marktplaats op een 2e hands pannakooi stuitte. Hij twijfelde geen moment en besloot deze te kopen en op te halen in Alphen Aan de Rijn, samen met zijn tafelvrienden Frans Robbe en Gert Hamelink. Eenmaal opgehaald en bij V.V. “Steenbergen” aangekomen was het duidelijk dat de kooi opgeknapt moest worden om een mooie aanvulling te zijn op ons sportpark. V.V. “Steenbergen”-sponsor Nico van Schilt (NVS Techniek) heeft in zijn netwerk wel eens contact met Geuze Metaalconserveren in Sint Maartensdijk en zij waren direct enthousiast: zij zijn bereid om gratis de pannakooi te zandstralen en poedercoaten. De kleurbepaling was aan Tijn en hij heeft natuurlijk gekozen voor de clubkleuren van V.V. “Steenbergen” (zo`n kans krijg je maar 1 keer, dacht hij!)

Vergunning
Daarna heeft Nico contact opgenomen met de Gemeente Steenbergen i.v.m. eventuele vergunningen: de gemeente bepaalde dat het van belang was dat de bewoners die langs de groenstrook van het kunstgrasveld wonen hiervan schriftelijk toestemming moesten geven. Hierop is Tijn in zijn VV Steenbergen-jasje langs de deuren gegaan om het verhaal uit te leggen en om akkoord te vragen middels een handtekening, waarbij vele buurtbewoners zeer enthousiast reageerden en eenieder toestemming gaf! Nu moest er nog een gat gegraven worden en dit moest ook afgevoerd worden, daarna moest dit gat weer worden opgevuld door ophoogzand. Julien van Meer (JVM Tuinen, sponsor en ook lid van RT137) boorde zijn netwerk aan en kwam al snel bij John Vos Grondverzet uit: ook dit bedrijf bood zijn diensten gratis aan!

Vervolgens moest er uiteraard een ondergrond komen en heeft wederom Julien geregeld dat Den Engelsman Sierbestrating gratis het kunstgras leverde! Om een pannakooi te plaatsen zijn ook opsluitbanden nodig, welke Nico via de Gemeente Steenbergen heeft gekregen. De laatste stap die nog genomen moest worden was het daadwerkelijk plaatsen van de pannakooi. JVM tuinen heeft dit op zich genomen met behulp van de spierballen van de RT137 leden. Alle bedrijven die hier hun medewerking aan hebben verleend zijn terug te vinden via sponsorbordjes die aan de pannakooi hangen, met medewerking van ABS reclame.

Doordat zoveel bedrijven gratis hun diensten hebben verleend bleef er nog budget over, deze is besteed aan 10 nieuwe voetballen voor de jeugd van V.V. “Steenbergen”. We kunnen hier spreken van een prachtig collectief van mensen die V.V. “Steenbergen” duidelijk een warm hart toedragen. Wij danken dan ook alle betrokkenen ontzettend voor hun medewerking en bijdragen en nodigen iedereen uit om gebruik te maken van de nieuwe pannakooi, gesitueerd naast veld 1!

Opbrengst Albert Heijn Achterberg Spaaractie 2018

(04/12/2018)

We hebben de afgelopen maanden gezamenlijk maarliefst 698 items bij elkaar gespaard! Samen met Albert Heijn Achterberg hebben wij er als vereniging een prachtige ClubSpaarActie van gemaakt, waarin we verreweg de meeste spullen uit mochten reiken afgelopen weekend. Mooie sweaters, gave handdoeken en diverse inloopshirts werden uitgereikt door diverse vrijwilligers, waarvoor dank!

Daarnaast kreeg de vereniging per ingeleverde zegel € 0,05, wat op een totaalbedrag van liefst € 1.210,75 uitkomt voor onze vereniging. Een super mooi bedrag, waar we behalve Albert Heijn Achterberg ook graag alle deelnemende leden voor willen bedanken! Daarnaast ook een speciaal woord van dank naar Henk Ehbel, die als coördinator alles rondom V.V. “Steenbergen” in goede banen heeft geleid.

Nieuwe tenues voor V.V. “Steenbergen” VE1

(16/10/2018)

Sinds kort speelt V.V. “Steenbergen” VE1 in nieuwe tenues. De tenues zijn gesponsord door DataByte (hoofdsponsor) en WorkinStyle.nl Bedrijfskleding (dat vermeld staat op de rug).

In deze prachtige tenues gaat VE1 voor het vijfde kampioenschap op rij. De start van de competitie is met negen punten uit drie wedstrijden goed verlopen. De sponsorcommissie, het bestuur en V.V. “Steenbergen” VE1 in het bijzonder danken DataByte en WorkinStyle.nl Bedrijfskleding hartelijk voor de sponsoring en gaat er weer een mooi seizoen van maken.

Gaslicht.com & V.V. “Steenbergen” starten samenwerking

(19/08/2018)

In seizoen 2018/2019 adverteert Gaslicht.com op de homepage van de website van V.V. “Steenbergen”. Deze onafhankelijke energievergelijker zorgt ervoor dat u nooit teveel betaald voor uw energie, bied een overzichtelijke vergelijking van de diverse energie aanbieders en heeft daarnaast een gemakkelijke overstapservice, wanneer u een nieuwe partij gevonden heeft.

Gaslicht.com is al sinds 2003 dé site voor onafhankelijke energievergelijkingen van alle energieleveranciers. De leveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en informatie op onze site. U kunt elk moment van de dag overstappen, de praktijk wijst uit dat het (zeker als u geen langdurig contract heeft) vrijwel altijd loont om over te stappen. Gemakkelijk scoren dus, zeker aangezien het voor het gebruik niet uitmaakt welke partij uw energie levert.

Oude voetbalkleding naar Gambia

(23/06/2018)

Samen met de Steenbergse Esther Volkers heeft V.V. “Steenbergen” voor Stichting Sponsor a Child enkele incomplete sets shirts samen gevoegd en geschonken aan ‘Soccer voor Gambia’ (uit Bergen op Zoom). ‘Mijn schoonouders (Peter en Martina Volkers) hebben daar een school laten bouwen, een huisartsenpost en nu komen er nog 2 klaslokalen bij. Er gaan daar nu 716 kinderen naar school waarvan een groot deel gesponsord wordt omdat hun ouders het schoolgeld niet kunnen betalen, dat word dan gedaan door onze stichting zodat ze toch onderwijs krijgen’ aldus Esther.

‘De jongens in Gambia hebben (bijna) allemaal de droom om ooit profvoetballer te worden, ze zijn bloedfanatiek en hopen gespot te worden om zo in een bekend team te kunnen gaan spelen. Overal waar je kijkt zie je dan ook wel kinderen voetballen. De meeste teams hebben echter weinig geld voor spelmaterialen, maar de jongens zijn ontzettend dankbaar voor alle materialen die ze krijgen.

V.V. “Steenbergen” is blij dat het, na er jaren met veel plezier zelf gebruik van te hebben gemaakt, nog meer mensen blij kan maken met deze shirts en hoopt dat andere verenigingen dit voorbeeld volgen.

Verlenging contract Albert Heijn Achterberg met 3 jaar voor jeugdtoernooi V.V. “Steenbergen”

(23/05/2018)

Toernooisponsor Martin Achterberg heeft bevestigd om het contract van Albert Heijn Achterberg aangaande de sponsoring van het Internationale Jeugdvoetbal Toernooi met 3 jaar te verlengen tot en met de 15e (jubileum)editie van het succesvolle Internationale Jeugdvoetbal Toernooi van V.V. “Steenbergen”.

Hiermee is de toekomst van een van de meest populaire jeugdtoernooien uit de regio Zuidwest Nederland gegarandeerd tot en met tenminste seizoen 2020/2021. Vele teams uit Steenbergen en de wijde omtrek van Zuid-West Brabant kunnen dus nog zeker 3 jaar genieten van dit mooie sportevenement, dat voor veel teams als ideale seizoensafsluiter dient

Namens de toernooicommissie is Jan Heshof zeer verheugd met dit nieuws en bedankt Albert Heijn Achterberg namens V.V “Steenbergen” voor dit vertrouwen! Naast de sponsoring van het jaarlijkse Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi is de supermarkt ook sponsor van diverse andere evenementen van V.V. “Steenbergen”, zoals onder andere het jeugdkamp. Eerder dit seizoen was er ook de gezamenlijke Voetbalplaatjesactie.

Nieuwe sponsors

(06/05/2018)

Behoudens het actualiseren van alle sponsorcontracten en het verlengen van de huidige (bord)sponsors, heeft de sponsorcommissie de afgelopen maanden ook nog enkele nieuwe sponsors weten te strikken.

Zo zorgde BIZ Docs voor nieuwe wedstrijdtenue’s voor de JO10-1, terwijl Haer van den Adel sinds enkele maand langs ons mooie kunstgrasveld hangt met een reclamebord.

Hier kwam kortgeleden ook nog het reclamebord van B-Special Fx bij, Bob Cuelenaere is als ‘huis-DJ’ minstens eens per maand wel op ons sportpark te vinden en dit is uitgemond in een mooie bordsponsoring langs het hoofdveld.

Verlenging sponsorcontracten

(27/03/2018)

De sponsorcommissie heeft, naast de organisatie van de sponsoravond, de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. De contracten met bordsponsors 4 Evergreen, Kraak Bouwmanagement en Autobedrijf Iriks werden verlengd, terwijl er ook nog enkele nieuwe kantinebalbordjes werden opgehangen: Trofeepaleis.nl, Poelier Vugts, V.V. “Steenbergen” JO13-1, V.V. “Steenbergen” JO13-2, ‘Da Boys van Fredje’ en Charel van Crugten.

V.V. “Steenbergen” dankt eenieder voor zijn/haar steun.

V.V. “Steenbergen” blikt terug op geslaagde sponsoravond

(24/03/2018)

De sponsoravond, afgelopen vrijdag 16 maart, stond in het teken van het opknappen van de Pi-Air tribune op het hoofdveld met als gastspreker Pierre van Hooijdonk.

Naast de vele aanwezige sponsors (50 personen) waren ook een aantal bouwers van de tribune in 1990 aanwezig en ook vrijwilligers van het huidige onderhoudsteam. Hierbij werd er een spreekwoordelijke verbinding gelegd tussen oud en nieuw en werd er via oude krantenknipsels en het vertonen van beeldmateriaal met veel genoegen teruggekeken op de bouw van de tribune.

Met gastspreker Pierre van Hooijdonk werd er vanuit de aanwezige gasten goed gediscussieerd over de huidige stand van zaken in de Nederlandse Eredivisie en kwam uiteraard ook het Nederlands elftal aan bod. Daarna werd er via een quiz Petje op, Petje af, via soms lastige vragen teruggekeken op de glansrijke carrière van Pierre.

Daarna werd er nog lang en gezellig nagepraat met een hapje en een drankje en ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis. De sponsorcommissie dankt hierbij nogmaals de aanwezigen sponsors, vrijwilligers en uiteraard Pierre van Hooijdonk voor het mogelijk maken van deze zeer geslaagde avond!

100% Voetbal nieuwe kledingleverancier V.V. “Steenbergen”

(21/03/2018)

V.V. “Steenbergen” is trots u te mogen melden dat het na een lang en zorgvuldig voortraject in de naam van 100% Voetbal een nieuwe kledingleverancier heeft gevonden. Nadat Sportshop Heshof begin december 2017 bekend maakte per 31 december 2017 te stoppen, moest de vereniging op zoek naar een nieuwe kledingleverancier.

Na de eerste schifting bleven er 3 potentiële kledingleveranciers over. Deze bedrijven hebben ieder een voorstel ingediend bij de Sponsorcommissie.
Na overleg met bestuur is hieruit besloten om met 100% Voetbal in zee te gaan. Vanaf 1 april kunnen de leden/sponsors bestellen bij onze nieuwe kledingleverancier. 100% Voetbal zal tevens op korte termijn een introductieavond organiseren. Hierover zullen de leden bericht krijgen wanneer er meer bekend is.

Wij willen langs deze weg de andere kledingleveranciers bedanken die zich hebben aangemeld.

100%voetbal
100%voetbal is een franchiseketen die gespecialiseerd is op voetbalartikelen. De voetbalspeciaalzaken zijn verdeeld over heel Nederland. Als u bij 100%voetbal binnenstapt, bevindt u zich onmiddellijk in de totale voetbalsfeer. Niet alleen de overzichtelijk geëtaleerde voetbalproducten, maar alles straalt voetbal en kwaliteit uit. Lopend door onze winkels voelt u het gras knisperen onder uw voeten en op de grote TV-schermen worden staaltjes topvoetbal vertoond.

“Een ware beleving voor elke voetballiefhebber”
Nadat de 100%voetbal medewerker u heeft geholpen bij het kiezen van de perfecte voetbalschoenen kunt u ze uitproberen op het kunstgras. Tevens biedt de medewerker de mogelijkheid om uw schoenen gratis te voorzien van uw naam of clublogo. Bij uw plaatselijke 100%voetbal speciaalzaak kunt u niet enkel terecht voor voetbalschoenen, voetbalkleding en aanverwante voetbalartikelen. De winkels zijn eveneens gespecialiseerd in de aankleding van verenigingen/teams. Bovendien behoort de levering van trainingsmaterialen tot de mogelijkheden. Advies op maat, een breed assortiment en snelle levering staan garant voor een mooie samenwerking.

In onze regio heeft 100%voetbal een vestiging in het centrum van Bergen op Zoom:
Kremerstraat 17
Postcode: 4611 TP Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 722 041
E-mail: bergenopzoom@100voetbal.nl

Ook in onder andere Roosendaal en Breda vindt u vestigingen van 100%voetbal.

Albert Heijn Achterberg bedankt V.V. “Steenbergen” met ‘Voetbalplaatjes-poster’

(31/12/2017)

De afgelopen twee maanden werd er behoorlijk gespaard: menig voetbalboek raakte vol gedurende de maand december en daarnaast vielen Marvin Braat (het ‘Gouden Plaatje’) en de JO11-2 (Team van het jaar) in de prijzen tijdens de Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie.

Albert Heijn Achterberg was ook zeer tevreden over de nieuwe actie i.s.m. V.V.”Steenbergen”. Als dank kreeg de vereniging dan ook een prachtige poster met alle plaatjes erop. Deze krijgt een mooie plaats in onze kantine.

Nieuwe & verlengde sponsorcontracten

(23/11/2017)

Donderdag 23 november is door diverse sponsors een (her)nieuw(d) sponsorcontract getekend. Vertegenwoordigers van Mels Parket, NVS Techniek, Huijzers Grootkeuken Techniek, Donex Shipping & Forwarding en Cable Partners zetten hun handtekening onder het sponsorcontract, in bijzijn van sponsorcommissieleden Ed Mosmans, Jan Heshof en Jeff Simon alsmede ook bestuursleden Rob Driessen, Marco van Kaam en Jasper van Tilburg.

Een dag eerder werd op locatie ook al de overeenkomst met Brasserie Puur bevestigd door Mark van Loon en sponsorcommissielid Jan Heshof. De sponsorcommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om alle huidige sponsors met een aflopend contract te polsen, als ook enkele nieuwe of in het verleden om uiteenlopende redenen gestopte ondernemers te benaderen.

Blij was men dan ook om bekend te mogen maken dat onderstaande namen weer voor langere tijd aan de vereniging zijn verbonden, in diverse vormen van sponsoring:

Verlenging bordsponsoring
Auto Kar
DMW Montagewerken
Klusbedrijf Fontijne
Rijschool John van den Kieboom
MADRI
Gebr. Raaijmakers
Van Gils Autoschade
Visio Vireo
ZeeBrabouw B.V.
Zijderlaan B.V.

Nieuwe bordsponsors
Brasserie Puur
Verbeek Boomkwekerijen
Albert Heijn Achterberg (tribune)
Stukadoorsbedrijf Verwijs

Kledingsponsors
AS Complete Woningstoffeerder
Albert Heijn Achterberg
Polyweb

Bent u ook geïnteresseerd in hoe wij uw naamsbekendheid kunnen vergroten? Vele bezoekers per jaar kunnen uw (bord)reclame op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan zien. Neem vrijblijvend contact op met 1 van de leden van de sponsorcommissie (zie rechts op deze pagina) om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ING Donatie voor V.V. “Steenbergen”

(16/11/2017)

Via oud-voorzitter Nico van Bers heeft V.V. “Steenbergen” ook dit seizoen weer een donatie van ING mogen ontvangen. De bank ondersteunt niet alleen de KNVB en het Nederlands elftal, maar ook de breedtesport in heel Nederland en de beoordelingscommissie heeft vastgesteld dat V.V. “Steenbergen” ook tijdens seizoen 2017/2018 in aanmerking komt voor een donatie uit het ING fonds.

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is de ING en Nico zeer dankbaar voor deze donatie. In eerdere seizoenen kon V.V. “Steenbergen” naast deze donaties ook al diverse trainingsmaterialen van de ING in gebruik nemen.

Kledingleverancier Sportshop Heshof sluit deuren

(03/11/2017)

Op zaterdag 30 december sluit Sportshop Heshof haar deuren. Na 10 mooie jaren heeft Nicole Kurvers-Heshof op maandag 23 oktober aangegeven te zullen stoppen met Sportshop Heshof, waarna op woensdag 25 oktober de opheffingsuitverkoop direct begon.

Dit houdt ook in dat V.V. “Steenbergen” (en vele andere verenigingen) op zoek zal moeten naar een nieuwe kledingleverancier, die samenwerkt met Hummel.

Tot 20 december kan er nog gewoon besteld worden bij Sportshop Heshof, uiteraard volgens de gebaande paden en in overleg met de sponsorcommissie, zoals ook nu al het geval was.

V.V. “Steenbergen” dankt Sportshop Heshof langs deze weg alvast voor de samenwerking in de afgelopen periode, vrij kort na de opening van de Sportshop werd deze de vaste kledingleverancier van V.V. “Steenbergen”, daarnaast ondersteunde het diverse toernooien en zorgde men voor de rug sponsoring na het plotselinge afscheid van de hoofdsponsor in 2015.

De sponsorcommissie is uiteraard hard aan het werk om ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een nieuwe kledingleverancier bekend gemaakt kan worden.

Sponsoren V.V. “Steenbergen” zondag2 tekenen contract

(30/10/2017)

Pim Verwijs (Stukadoorsbedrijf Verwijs), Joey van Gils (Van Gils Autoschade BV) en Kevin de Jong (De Jong Sportkleding) hebben zondagmiddag hun contract ondertekend. Daarmee verbinden zij zich aan het tweede elftal van V.V. “Steenbergen”. De spelers/staf hebben de beschikking over wedstrijdtenues, trainingspakken, coachjassen, tassen en polo’s. Dit alles is mogelijk gemaakt door de drie sponsoren samen met De Marina Bar.

Wij danken deze sponsoren voor hun bijdrage!

Bruijns Glas en Schilderwerken naamgever Kick-Off Dag

(02/08/2017)

Met Bruijns Glas en Schilderwerken heeft de sponsorcommissie een naamgever gestrikt voor de jaarlijkse Kick-Off Familiedag, die dit jaar plaats heeft op zondag 27 augustus.

Naast deze vorm van sponsoring, zal er ook een reclamebord langs het kunstgrasveld gehangen worden, staat de onderneming op een bal bordje in de kantine én zijn er in samenwerking met vergelijkingswebsite Zorgwijzer.nl tien nieuwe ballen gesponsord voor zaterdag2.

Aaron Bruijns, actief lid als speler bij zaterdag2 en voorheen ook bij de zondagselectie, zorgde afgelopen seizoen ook al voor enkele nieuwe ruiten in onze kantine, maar draait zijn hand niet om voor grotere klussen. Complete huizen, bedrijfskantines maar ook kozijnen en deuren komen regelmatig voorbij tijdens zijn werkweek. Resultaten hiervan vindt u op zijn Facebookpagina, u kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen met hem wanneer u denkt een opdracht te hebben.

PS&D nieuwe hoofdsponsor V.V. “Steenbergen”

(28/07/2017)

In Project Services & Deliveries heeft V.V. “Steenbergen” een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor tenminste de komende drie seizoenen. Voorzitter Marco van Kaam en Rinus van der Pol vanuit PS&D tekenden op vrijdag 14 juli de overeenkomst hiertoe.

PS&D is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd binnen de metaal branche. Het bestaat uit twee onderdelen: een plaatwerkerij en een las en constructie afdeling. De plaatwerkerij is uitgerust met een breed scala aan geavanceerde machines en goed opgeleid personeel. De firma is gevestigd op het industrieterrein (Reinierpolder II) van Steenbergen, maar heeft ook een vestiging aan de Vang in Halsteren (bedrijventerrein Oude Molen). Bij eerste kennismakingen met de vereniging was de nieuwe hoofdsponsor erg gecharmeerd van de sfeer en de mentaliteit binnen onze vereniging. Langs deze weg wil hij naast de vereniging steunen, uiteraard ook zijn eigen naamsbekendheid vergroten.

Met PS&D heeft de sponsorcommissie een opvolger voor Senzomax, die namens het bestuur hartelijk bedankt wordt als hoofdsponsor in de afgelopen zes jaar. De investeringsmaatschappij was tijdens deze periode niet alleen hoofdsponsor, maar kleedde ook diverse teams aan.

Nieuwe sponsor Pi-Air Tribune

(17/05/2017)

De sponsorcommissie timmert hard aan de weg en is met Albert Heijn Achterberg overeen gekomen dat zij de komende jaren de borden sponsoren die aan de Pi-Air Tribune hangen.

Deze week was, in aanloop naar het 11e Albert Heijn Achterberg Internationale Jeugdvoetbaltoernooi, een mooi moment om de tribune deze metamorfose te laten ondergaan. Partner Schoonen Spuiterij en Reclame en de onderhoudsploeg zijn deze week dan ook in de weer geweest om alles gereed te maken voor a.s. zaterdag, wanneer liefst 72 teams in actie komen op het grote pupillen jeugdtoernooi.

V.V. “Steenbergen” ontvangt € 632,44 dankzij Rabobank Clubkas Campagne

(14/04/2017)

Liefst 74 clubs uit de Gemeente Steenbergen deden mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. In totaal werd onder 461 deelnemende clubs (gehele regio Zuid-West Brabant) liefst € 150.000,- verdeeld, op basis van stemmen van de leden van de Rabobank.

Elk lid kon zich hiervoor aanmelden en kreeg in dat geval 5 stemmen. Met een maximaal aantal van 2 stemmen per club konden deze verdeeld worden over de diverse verenigingen in de regio van de stemmer.

Elke stem bleek uiteindelijk € 3,26 waard, een simpele rekensom leverde dus het aantal van 194 stemmen op dat V.V. “Steenbergen” kreeg, waarmee het totaalbedrag op € 632,44 uit kwam.

Dit alles werd bekend gemaakt tijdens de uitreiking die plaats had in onze kantine afgelopen vrijdag 21 april. Vele verenigingen uit de Gemeente Steenbergen (excl. Dinteloord dat bij een andere vestiging van de Rabobank hoort) hadden een afvaardiging naar het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan gestuurd. Ook de Rabobank was goed vertegenwoordigd met diverse leden van het nieuwe ‘marktteam’, alsmede ook Ed Vreman, directievoorzitter Rabobank Zuidwest-Brabant.

De top 10 mocht naar voor komen tijdens de korte presentatie, waarbij V.V. “Steenbergen” op de 5e plaats eindigde. Ook de kleinere verenigingen kregen na de presentatie hun cheques uitegereikt en er waren louter blijde gezichten te zien.

V.V. “Steenbergen” dankt de Rabobank Zuidwest-Brabant voor hun financiële ondersteuning en het organiseren van deze actie, alsmede ook alle leden van de Rabobank die hun stem uitgebracht hebben op onze vereniging.

V.V “Steenbergen dankt Cable Partners

(19/04/2017)

Enige tijd geleden is de oprit van het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan een tijdje opengebroken. De gemeente Steenbergen ging een nieuwe elektro kabel leggen voor aparte voeding voor DIOMEDON en V.V. “Steenbergen”.

Hier is door de vereniging direct op ingesprongen door in dezelfde gleuf ook een nieuwe aansluiting voor internet en kabeltelevisie. Het wachten is helaas nog altijd op het kabelbedrijf dat e.e.a. moet aansluiten, zodat we in de kantine binnenkort KPN kunnen vervangen door Ziggo en naast de gesloten WiFi (bestuurskamer) ook een open WiFi-verbinding krijgen voor de gasten in de kantine.

Voor deze aansluitingen heeft sponsor Cable Partners een bijzonder mooie aanbieding gedaan, waardoor zowel sv DIOMEDON als V.V. “Steenbergen” tegen een sterk gereduceerde prijs een kleine 400 meter aan kabel geleverd kregen, met levering en service van dezelfde hoge kwaliteit als alle overige klanten ook gewend zijn van deze partij.

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” dankt Cable Partners voor deze samenwerking!

V.V. “Steenbergen” beschikt over trainingsmuur

(15/04/2017)

Dankzij de samenwerking van diverse sponsors beschikt V.V. “Steenbergen” sinds kort over een verrijdbare trainingsmuur. Dit trainingsattribuut zal ervoor zorgen dat er wedstrijdgericht getraind kan worden op vrije trappen, zowel directe als indirecte varianten.

Dit allemaal is mede mogelijk gemaakt door Van Der Riet Totaalbouw De Heen, die de ‘aanhanger’ heeft vervaardigd. Dit uiteraard niet alleen, het is ook te danken aan Van Meel Metaalwerken, Qwiebus grafisch ontwerp & decoraties, Pontmeyer Steenbergen, Leys Steenbergen en Formido Steenbergen, die allemaal hun steentje bijgedragen hebben.

De trainingsmuur is door alle teams en op alle velden te gebruiken, uiteraard in goed onderling overleg en dient na gebruik teruggezet te worden op het veld naast kleedkamer F, waar ook de grote, mobiele doelen staan.

50 gesponsorde ING-hesjes direct in gebruik genomen

(10/04/2017)

Vrijdag 7 april kreeg V.V. “Steenbergen” bezoek van Paul Koster (KNVB), die verder in ging op de nieuwe wedstrijdopzet voor de pupillen vanaf seizoen 2017/2018.

Tijdens het praktijk deel konden de deelnemende pupillen direct aan de slag met 50 nieuwe hesjes. ING-aanvoerder en oud-voorzitter Nico van Bers deelde deze uit namens deze bank, nadat V.V. “Steenbergen” had deelgenomen aan de ‘Hesjes’-actie op social media.

V.V. “Steenbergen” is ING bijzonder dankbaar voor deze geste en zal de hesjes de komende tijd verdelen over de diverse pupillenteams.

Reparatiewerkzaamheden kantine door Bruijns Glas- en Schilderwerken

(29/03/2017)

De oplettende bezoeker is het zeker opgevallen, vorige week heeft Aaron Bruijns van Bruijns Glas- en Schilderwerken diverse kleine reparaties aan het glaswerk in de kantine en bestuurskamer verricht.

Aaron, speler van zaterdag2, draaide zijn hand niet om voor het vervangen van enkele kleinere ruitjes en het gelaagde glas in de klapdeuren naar de garderobe. Samen met de nieuwe zonweringen in de bestuurskamer kunnen we onze gasten nu weer keurig ontvangen in de kantine en bestuurskamer.

V.V. “Steenbergen” wil Aaron bedanken voor zijn hulp hierbij. Leuk feitje is dat Bruijns Glas- en Schilderwerken aanstaande zondag ook balsponsor is bij het thuisduel tegen Virtus 1.

Wil je meer werk van Aaron zien? Kijk hier op zijn Facebook-pagina.

Albert Heijn Achterberg verlengt sponsorcontract Jeugdvoetbaltoernooi

(26/03/2017)

Met het officieel verlengen van het contract voor de edities van 2017 en 2018 hebben de toernooi- en sponsorcommissie de continuïteit van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi gewaarborgd.

Enkele jaren geleden nam Albert Heijn Achterberg met veel plezier de naamgeving van het groots opgezette Jeugdvoetbaltoernooi bij V.V. “Steenbergen” over. Vorig jaar vierde dit toernooi zijn 10e verjaardag op grootse wijze, op zaterdag 20 mei 2017 staat de 11e editie op het programma.

Deze 11e editie zal met de deelname van VKM St. Truiden ook weer een internationaal tintje hebben, daarnaast zijn er tal van vereniging uit de regio, maar ook ver daarbuiten, die weer graag afreizen naar Steenbergen.

De toernooicommissie is dan ook bijzonder verheugd met het feit dat Albert Heijn Achterberg de samenwerking voortzet en er ook al zekerheid is voor het toernooi in 2018. Zowel de toernooicommissie, de sponsorcommissie als het bestuur van V.V. “Steenbergen” is Albert Heijn Achterberg dan ook bijzonder dankbaar voor hun sponsoring.

Op de foto zien we dat Martin Achterberg en interim-voorzitter Marco van Kaam het sponsorcontract ondertekenen, onder toeziend oog van Jan Heshof namens de sponsorcommissie, tevens ook lid van het eerste uur van de toernooicommissie.

Ondertekening sponsorcontract

Ontwikkelingen sponsorcommissie

(03/01/2017)

In het kader van nieuwe sponsormogelijkheden te zoeken voor onze vereniging bezoeken de leden van de commissie diverse bijeenkomsten en bekijken ze bij andere verenigingen waar ze op bezoek zijn wat voor mogelijkheden deze verenigingen bieden aan hun sponsoren. Zo zijn Jan en Henk terecht gekomen op een sponsoravond van Noad’67 uit St. Philipsland waar een hele speciale gast was uitgenodigd, namelijk Jan Boskamp. Tevens was deze avond druk bezocht en was er vanuit hun sponsorcommissie een heldere en duidelijke visie met betrekking tot hun sponsoren hetgeen Jan en Henk weer meenemen naar de volgende vergadering.

Bordjes kantine
Als eerste sponsorproject van de nieuwe sponsorcommissie is de ballen met bordjes in de kantine. Inmiddels hangt de kantine al gezellig vol en zijn er nog 14 plaatsen vrij. Het mooie van deze actie is dat iedereen een bal/bordje kan laten hangen dus je hoeft geen bedrijf te zijn (wat natuurlijk ook mag) voor € 50,00 per voetbalseizoen. Er hangen nu bordjes met allerlei namen op en voor diegene die dat nog niet zo gezien hebben is het zeker eens leuk om deze te lezen en te bedenken door wie het bordje nu eigenlijk gesponsord is. Deze actie zullen we dus de komende seizoenen gaan herhalen en we hopen vanuit de sponsorcommissie dat de meeste die nu een bordje hebben hangen deze ook volgend seizoen weer willen laten hangen want voor deze zijn geen aanschafkosten meer nodig.

De sponsorcommissie is druk bezig om met de opbrengst van de bal/bord sponsoring aan een mooi doel te besteden. En dat doel ten goede komt van de leden/supporters/sponsoren. Indien dit doel bekend is zullen we dit uiteraard bekend maken.

Balsponsoren
De sponsorcommissie zoekt ook nog balsponsoren voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal voor het komende half jaar. Het bedrag hiervoor is € 100,00 per wedstrijd: behalve een ontvangst met hapje en drankje komt uw naam de rest van het seizoen op de webpagina van de balsponsors, wordt u op Twitter vermeld en staat uw naam op de ‘pilaar’ die op het hoofdveld staat, waar de wedstrijdbal op ligt voorafgaand aan het duel.

Buiten deze acties is de sponsorcommissie aan de slag gegaan om alles goed op rij te krijgen m.b.t. alle bestaande sponsoren welke een bord, kleding of op een andere wijze hebben gesponsord binnen de verenigingen en wat voor contracten hieraan verbonden zijn.

Sponsorcontracten
Inmiddels heeft de commissie hiervoor duidelijke sponsorcontracten opnieuw opgesteld waardoor we binnen de vereniging gelijkwaardige prijzen gaan aanbieden aan de nieuwe en bestaande sponsoren waarvan het contract is of gaat verlopen.

De sponsorcommissie bestaat uit rechtsgenoemde leden. Daarnaast zijn we nog op zoek naar 2 enthousiaste nieuwe leden voor de sponsorcommissie, die mee kunnen helpen het huidige sponsorbestand en takenpakket te verdelen, want vele handen maken licht werk.

Heeft u interesse hierin, of bent u benieuwd welke taken er onder andere bij de sponsorcommissie liggen? Neem a.u.b. contact op met onderstaande leden of stuur een email naar sponsoring@vvsteenbergen.nl.

Nieuwe manier van sponsoring in kantine

Nieuw elan sponsorcommissie

(09/11/2016)

Woensdagavond, 9 november presenteerde de nieuwe sponsorcommissie 11 nieuwe sponsoren. Voorzitter Marco van Kaam was hiermee erg mee in zijn nopjes en heette de ondernemers van harte welkom. 2016_11_09_sponsorcomm-2

De ambities van de club werden uitgelegd door de voorzitter en de commissie leden. Pieter Kramer van de commissie vertelde over de nieuwe plannen voor de komende jaren, zoals de gesponsorde ballen aan het plafond van de kantine. Hier kan je voor een bepaald bedrag je naam (van het bedrijf, maar ook je elftal, de familie of je eigen naam) kenbaar maken. Alle bezoekers van de kantine kunnen zo zien dat jij de vereniging (ook) financieel ondersteunt.

Daarnaast werd er onder een genot van een hapje en een drankje (en het Nederlands elftal op de achtergrond) de bedrijven aan elkaar voorgesteld.

Het gaat om de volgende bedrijven:

 • Your New Kitchen
 • Jolanda’s Boeket
 • ARwitMarkt
 • Café Marina Bar
 • Zorgwijzer.nl
 • Supportersvereniging V.V.”Steenbergen”
 • I’mpossible CCP
 • Green Talent B.V.
 • Verwarming & Sanitairshop B.V.
 • Wooncorrect.nl
 • Financiële Diensten Brabant (hypotheekfocus)

Het bestuur, de sponsorcommissie en de club bedanken de ondernemers voor hun steun aan onze club.

Nieuw elan sponsorcommissie

V.V. “Steenbergen” JO15-3 in het nieuw gestoken door Supportersvereniging

(14/09/2016)

Steenbergen JO15-3 start het nieuwe seizoen in nieuwe shirts die mogelijk gemaakt zijn door de Supportersvereniging. Een groot compliment en veel dank aan deze groep enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat de JO15-3 er prachtig bij loopt.

JO15-3 seizoen 2016/17

V.V. “Steenbergen” JO17-1 volledig in het nieuw

(14/09/2016)

De JO17-1 maakte niet alleen qua resultaten en spel een goede start, maar kwam dankzij de inbreng van diverse sponsors ook nog eens heel erg goed voor de dag. Marina Bar heeft trainingspakken en wedstrijdtenues ter beschikking gesteld, Big Green Egg Totaal zorgde voor inloopshirts (zie foto onder) en De Jong Sportkleding voor tassen en alle bedrukking.

De technische staf werd vorig seizoen al aangekleed door sponsor Van Gils Autoschade, waardoor de groep goed en wekelijks als 1 geheel op het veld verschijnt.

JO17-1 seizoen 2016/17

Nieuwe shirts V.V. “Steenbergen” zaterdag2

(14/09/2016)

Na zes seizoenen vond shirtsponsor Marina Bar het tijd om zaterdag2 met een hernieuwd blauw wit tenue de 4e klasse in te sturen. Doordat V.V. “Steenbergen” sinds kort gebruik maakt van een nieuwe kledinglijn van Hummel, is er ook ruimte vrijgekomen voor een shirtsponsor. Koen Kuijper, teamlid van het eerste uur, vond zijn bedrijf Zorgwijzer.nl bereid om te fungeren als rugsponsor. De vergelijkingssite voor zorgverzekeringen is ook al jaren vertegenwoordigd op diverse toernooien van V.V. “Steenbergen” en zal de komende seizoenen bij menig tegenstander opvallen, als er wederom achter een blauw-witter aangelopen moet worden. Vorig seizoen werd de selectie door Van Gils Autoschade al voorzien van polo’s en presentatiepakken, zodat men er ook buiten het veld eensgezind en verzorgd bij loopt.

Zaterdag2 seizoen 2016/17

Leden Rabobank schenken Steenbergen € 469,80

(23/04/2016)

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne heeft V.V. “Steenbergen” flink wat stemmen ontvangen van de leden van de Rabobank. Gezamenlijk zorgt dit voor een donatie van liefst € 469,80, waar V.V. “Steenbergen” de Rabobank en haar leden hartstikke dankbaar voor is!

V.V. “Steenbergen” bedankt Albert Heijn Achterberg voor sponsoring tenue D1

(03/04/2016)

Sinds dit seizoen speelt de D1 van onze vereniging met Albert Heijn Achterberg op de borst. De supermarktketen intensiveerde de samenwerking met o.a. de sponsoring van het internationale Albert Heijn Achtberg Jeugdvoetbaltoernooi en de hulp tijdens diverse jeugdevenementen.

Zaterdag 2 april werden Martin Achterberg en Vincent Groot namens de sponsor Albert Heijn Achterberg dan ook hartelijk bedankt door spelers en begeleiders van de D1 en reikte Jan Heshof namens de sponsorcommissie een bos bloemen uit.

D1 seizoen 2015/2016

Van Gils Autoschade zorgt voor mooie geste teams V.V. “Steenbergen”

(14/11/2015)

Van Gils Autoschade heeft de afgelopen weken de begeleiders van de B1 en het volledige elftal van zaterdag2 van kleding voorzien.

Het schadeherstelbedrijf, dat 68 jaar geleden de vestiging in Steenbergen opende, zorgde voor polo’s en trainingspakken voor de trainers en leiders van de B1, zodat zij er netjes bij lopen tijdens het coachen van deze jeugdselectie.

De naamgever van het Zomeravondvoetbal zorgde daarnaast voor polo’s en presentatiepakken voor zaterdag2. Het seniorenteam komt eensgezind en keurig verzorgd bij de tegenstander op bezoek en is ook tijdens de derde helft goed te herkennen zo.

V.V. “Steenbergen” B1 en zaterdag2 bedanken sponsor Van Gils voor de kleding en zullen de naam Van Gils Autoschade nog jaren met trots uitdragen in de regio!

Begeleidingsstaf

Donatie vanuit het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers en jeugd voetbalpakket.

(06/11/2015)

Begin 2015 heeft ING’er, Nico van Bers, een aanvraag ingediend voor een donatie vanuit het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers. Het donatie verzoek werd door de ING Goede Doelenfonds voor medewerkers beoordelingscommissie goedgekeurd.

Hierdoor heeft V.V. “Steenbergen” een bedrag van € 1.000,– op de bankrekening bijgeschreven gekregen.Tijdens een Bestuursvergadering is besloten om deze donatie te besteden aan voetbalmateriaal zoals ballen, hoedjes, waterzakken en sponzen.

2015_08_07_INGFonds_01

Rob Driessen (re) ontvangt het jeugdpakket van ING-er Nico van Bers (li)

Rob Driessen is erop uit getrokken en heeft bij één van onze hoofdsponsors, Sportshop Heshof, het voetbalmateriaal aangeschaft waarbij Sportshop Heshof ook nog eens een fikse duit in het zakje heeft gedaan door een mooie korting op de aangeschafte spullen te geven.

Behalve de bovengenoemde financiële donatie door ING heeft V.V. “Steenbergen” ook uit handen van Van Bers namens ING een jeugd voetbalpakket mogen ontvangen dat bestaat uit 50 hoedjes en 100 hesjes.

Recentelijk zijn de materialen officieel overgedragen aan V.V. “Steenbergen” zodat men ook dit voetbalseizoen weer vooruit kan.

A1 in het nieuw gestoken

(29/10/2015)

Jamie Bierens tekent namens Sportshop Heshof het contract, naast hem A1-aanvoerder Daniël van Alphen.

Sportplaza (Essen, tevens vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Breda en Ruchpen), Johnson Controls (wereldwijd technologisch instituut) en hoofdsponsor Sportshop Heshof hebben de handen ineen geslagen om de A1 van V.V. “Steenbergen” volledig in het nieuw te steken.

2015_10_24_A1_sponsoren_04

Met de Belgische Fitnessschool als hoofdsponsor behaalde Steenbergen A1 al een achttal punten in de hoofdklasse, waarin het nu op de 8e plaats staat. Sportplaza voorziet de A1 dit jaar van tassen, presentatiepakken, coachjassen, inloopshirts, polo’s en wedstrijdtenues. Hoofdsponsor Sportshop Heshof zorgt, in samen werking met Sportplaza, voor de trainingspakken op de donderdagavond training. Tevens worden de pakken gebruikt gedurende de warming-up voor de wedstrijden.

Het internationaal georiënteerde Johnson Controls (meer dan 170.000 werknemers) zorgde voor de zwart met witte trainingstenues, zodat men er ook op dinsdagen en donderdagen keurig bij loopt. Aan de randvoorwaarden kan het dus niet liggen voor hoofdtrainer Tim van der Ree en zijn team, dat na de officiële presentatie van de kledij gelijkspeelde tegen Walcheren A1 (2-2) in een wedstrijd om des keizers baard: beide teams waren immers al uitgeschakeld in de bekerpoule.

steenbergena1

Databyte helpt V.V. “Steenbergen”

(12/09/2015)

Het was een zomer wel voor voetbal vereniging Steenbergen. Voor de ontdekking van de tassen met de grondstof voor XTC in de kantine, werd het sportpark bezocht door het dievengilde die de club dupeerde door enkele laptops mee te nemen.

“Een groot gemis”, aldus wedstrijdsecretaris Rob Driessen. Elk weekend worden de wedstrijden digitaal ingevuld en naar de KNVB gestuurd. Sponsor Databyte uit Steenbergen was op de hoogte gebracht van dit verlies en was bereid om de voetbalclub te helpen. Uit handen van inkoop manager Johan Zantboer kreeg Driessen de 2 nieuwe laptops die gelijk dit aankomende weekend in gezet kunnen worden bij de eerste competitiewedstrijden.

DatabyteSponsorBord

Samenwerking V.V. “Steenbergen” & Sportparkuitje.nl

(11/03/2015)

Vanaf 1 maart 2015 zijn V.V. “Steenbergen” en SportparkUitje.nl een samenwerking aangegaan. SportparkUitje.nl organiseert sportieve en gezellige groepsuitjes voor groepen personen, bijv. voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje.

Door de samenwerking met V.V. “Steenbergen” worden de groepsuitjes veelal op de accommodatie van de voetbalvereniging georganiseerd. Met de groepsuitjes ondersteunt u daarmee V.V. “Steenbergen”.

SportparkUitje.nl, een initiatief van Martijn Hagens, gaat daarnaast diverse evenementen organiseren die plaats gaan vinden bij V.V. “Steenbergen”. Deze evenementen kenmerken zich door de samenwerking met V.V. “Steenbergen”, hebben een breed maatschappelijk karakter en passend bij de doelgroep. En niet onbelangrijk: het evenement zal altijd een sport en beweeg karakter hebben. Meer informatie over de evenementen volgt gedurende het seizoen.

Benieuwd naar de groepsuitjes en evenementen? www.sportparkuitje.nl

Albert Heijn Achterberg nieuwe hoofdsponsor Jeugdtoernooi

(08/03/2015)

Albert Heijn Achterberg is de trotse nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse Jeugdtoernooi voor K-, F-, E- en D-pupillen bij V.V. “Steenbergen”. Mede dankzij de steun van Albert Heijn Achterberg is het tenminste twee jaar mogelijk om ruim 70 elftallen een prachtige dag te bezorgen.

Niet alleen teams van V.V. “Steenbergen” of uit de nabije regio, maar ook elftallen van verder weg vinden al acht jaar lang hun vertier in Steenbergen tijdens het Internationale Jeugdtoernooi (voorheen gesponsord door Zo Toerdeloo). Tijdens de komende, 9e, editie vinden ook teams uit Yerseke, Monster, Maasdam alsmede Amersfoort (AFC Quick 1898) hun weg naar Steenbergen om een sportieve dag te beleven. De vele vrijwilligers zorgen dat er, naast de reguliere wedstrijdjes, veel meer te doen is. Zo is er altijd een springkussen, een apart spelonderdeel waaraan alle spelers deel kunnen nemen en een grootse loterij. Ijskar Wilhelmus en de verkoop van aardbeien/chocola zorgt ervoor dat de innerlijke mens ook goed wordt verzorgd en het ook voor de (groot)ouders en supporters een prachtige dag is.

‘Doordat de selectieteams van V.V. “Steenbergen” op een hoog niveau spelen, is het elk jaar weer een uitdaging om naast leuke wedstrijdjes voor de lagere teams, ook een kwalitatief goede eerste poule bij elkaar te krijgen. Bij de F1 en E1 is een mooie mix van eerste- en hoofdklassers gevonden, voor de D1-poule hebben we zelfs 2e divisionist JVOZ D2 weten te strikken. Voor de andere poules willen we vooral een diversiteit aan teams; niet alleen uit de nabije regio maar door succesvolle eerdere edities trekken we ook altijd ‘nieuwe’ teams van buiten de regio aan. Zo meldde AFC Quick 1898 E3 zich spontaan aan dit jaar!’ aldus een lid van de toernooicommissie.

Het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi zal de naam zijn van zowel het aankomende 9e toernooi, alsmede ook van de 10e jubileum-editie. ‘Het mooiste is dat Albert Heijn niet alleen een financiële bijdrage zal leveren, maar ook zullen medewerkers van de supermarkt helpen tijdens deze dag.

Omcirkel daarom allen zaterdag 30 mei 2015 in uw agenda; op deze dag zullen zo’n 850 kinderen weer een prachtige dag beleven op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

C1 in het nieuw

(15/11/2014)

Op zaterdag 15 november werd tijdens een druilerige ochtend de C1 in het zonnetje gezet. Van sponsor Karwei Steenbergen kreeg het team van Dennis van Schilt en Marco Thiele nieuwe shirts. Het hoogste C-team speelt dit jaar in de eerste klasse waar ze het goed doen. Op een een verdienstelijke 2de plaats staan zij maar 1 puntje achter de koploper Hontenisse.

Dhr de Wolf, manager retail van de Steenbergse Bouwmarkt, kreeg uit handen van sponsorcommissielid Toine Bus een bos bloemen en een ingelijst teamshirt met het logo van het bedrijf.

Namens V.V.”Steenbergen” en het C1-team bedanken wij het bedrijf voor hun steun aan onze club.

C1_bordsponsor_small

Nieuwe (tuin) coach

(10/06/2014)

Afgelopen maand kreeg V.V.”Steenbergen” te horen dat het onderhoud van het sportpark door de vereniging overgenomen moet gaan worden. JVM tuinen uit Steenbergen zal hierbij haar medewerking verlenen. Niet alleen voor ontwerp, aanleg en onderhoud kun je dus terecht bij eigenaar Julien van Meer, maar ook voor coaching. De onderhoudsploeg van onze club heeft zijn eerste “trainingen” al gehad waarvoor men hem erg dankbaar is!