Devotra penalty bokaal

Sinds het seizoen 2014/2015 organiseert V.V. “Steenbergen” in samenwerking met sponsor Devotra B.V. rondom thuiswedstrijden van het eerste elftal de penalty-bokaal voor JO11-, JO10- en JO9-pupillen.

Ook tijdens het seizoen 2018/2019 komen alle teams afzonderlijk een zondag aan de beurt, zij verzamelen voor 13.30u op het sportpark en starten om 13.45u met de voorronde. De 5 finalisten nemen het in de rust van het eerste elftal op het hoofdveld tegen elkaar op en strijden om één finaleplek. De finale wordt op eenzelfde wijze als de voorrondes tijdens de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal afgewerkt, wanneer er voor de winnaars mooie prijzen wachten. Leiders krijgen automatisch bericht van de coördinatoren Henk Ehbel en/of Jan Heshof wanneer hun team aan de beurt is, het schema vindt u onderstaand.

We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk support voor de spelertjes van de al aanwezige toeschouwers, ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden!

Resterende programma 2018/2019
Zondag 26 mei, V.V. “Steenbergen” 1 – HVV’24 1: JO11-1

Finale: zaterdag 15 juni tijdens het 13e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi