728x90ad
VV Steenbergen

Vandalisme op Sportpark

Meestal gaat het prima om de jeugd tijdens doordeweekse dagen (en vooral nu in de vakantieperiode) te laten voetballen op Veld 1.

Echter het wordt ook wel eens verziekt door een groepje jongeren die menen dat ze hekwerk open kunnen knippen en zelfs stoeltjes op de hooftribune expres kapot gaan trappen.

Dit is ook enkele maanden geleden weer gebeurd en door onze permanente bewakingscamera is dit geregistreerd.

Nu valt dit voor de politie en Boa onder een relatief klein vergrijp en een groot onderzoek is ook niet verder opgestart. We begrijpen als bestuur deze situatie natuurlijk, alleen het is zo frustrerend dat we ons best doen om alles piekfijn te hebben op het sportpark en dat het dan door een klein groepje jongeren verziekt wordt.

Uiteraard weten de jongeren zelf ook wel wie wat gedaan heeft, dus we willen vragen om zich bij ons te melden zodat we dit door te spreken. Grote onkosten zijn het niet maar we willen gewoon voorkomen dat het weer gebeurd. Een welgemeend excuus (was misschien ook baldadigheid) is dan zeer gewenst.

Hopelijk lezen de jongeren dit bericht ook en knopen het goed in hun oren dat dit soort activiteiten niet kunnen en dat het tevens geregistreerd wordt. Zegt het voort!

De BoA zal frequenter het Sportpark in hun surveillance opnemen.

Bestuur V.V. “Steenbergen”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *