Zondag 11 december: Oliebollenbingo 2022

Zondagmiddag 11 december 2022 is het weer zo ver en gaan we weer bingo spelen in de kantine!

De Oliebollenbingo die wij van de Supportersvereniging organiseren is weer terug en dit jaar voor de 25ste keer, u bent van harte welkom en wie weet is de hoofdprijs van €100,- wel voor u. Wij nodigen u allen uit om gezellig met ons bingo te komen spelen en zoals u bij deze bingo gewend bent zullen wij deze avond meerdere malen met (gratis) vers gebakken oliebollen rond gaan. Iedereen is welkom tijdens deze middag en we gaan er weer met zijn allen een leuke en gezellige middag van maken.

Hopelijk zien we elkaar zondagmiddag 11 december in de kantine van V.V. “Steenbergen”. De kantine zal om 13:00 uur zijn deuren openen en de bingo zal om 14:00 uur van start gaan.

Met vriendelijke groet,
De Supportersvereniging van V.V. “Steenbergen”