Zeer geslaagde aftrap van het seizoen voor jeugdafdeling

Een zonnige en gezellige Kick Off heeft zaterdag 3 september voor een mooie start van het seizoen voor de jeugdteams gezorgd. Zo’n 115 jeugdleden vermaakten zich gedurende de Schoonstad Kick Off met spelletjes en survival. De organisatie lag deze dag in handen van de Jeugdcommissie en de Minisupportersvereniging.

In de ochtend en voormiddag was het de beurt aan de jongsten, JO6 t/m JO12. Zij liepen een spellencircuit af met onder meer een levend tafelvoetbalspel, een stormbaan en de zeepbaan, die traditioneel voor veel vertier zorgde. Veel dank aan sponsor Marty Party Events voor de bijdrage aan de spellen.

Halverwege de middag startten JO13 t/m JO17 met hun Survival, onder begeleiding van ervaren trainers van Diomedon, onze buren op het sportpark. Na afloop vonden de lekkernijen van de gezamenlijke barbecue gretig aftrek. Veel dank aan Slagerij Krijnen voor het heerlijke vlees.

Tijdens de Kick Off is er ook veel informatie verstrekt aan spelers, trainers en ouders/verzorgers over het komende seizoen. De nieuwe kledingsponsor BKS heeft zich gepresenteerd en alle leden kunnen daar terecht voor voetbalspullen. Ook is de oproep gedaan om vrijwilliger te worden bij de club. Er liggen vele kleine taken die we samen kunnen oppakken.

Alle verstrekte informatie is digitaal verkrijgbaar via trainers van de verschillende teams, de Jeugdcommissie of de Minisupportersvereniging.

Veel dank aan hoofdsponsor Schoonstad en de mede-sponsoren 4Evergreen, Marty Party Events, BKS Sport- en Bedrijfskleding en Slagerij Krijnen.

Het seizoen kan beginnen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.