728x90ad
VV Steenbergen

Zaterdag1 sluit seizoen af met Footgolf

Het zaterdag 1 team heeft afgelopen zaterdag 4 juni een wel heel bizar seizoen 2020/2021 afgesloten met een ontspannende dag op de footgolf-baan in Rhoon.

Door diverse omstandigheden kon niet iedereen aanwezig zijn, maar uiteindelijk stond er een groep van 18 man aan de aftrap op de baan.
Verdeeld in groepen van 4 en 5 man werd een traject van 18 holes gelopen. Met wisselend succes, want voor sommige spelers waren de aanwezige hindernissen (bomen, waterbakken, struiken en heuveltjes) een te groot obstakel om tot een mooie score te komen. Maar dat kon de pret niet drukken, want in dit Olympische Jaar was ook nu het meedoen belangrijker dan het winnen.

Tot een echte eindstand zijn we dan ook niet gekomen, wat door enkele deelnemers waarschijnlijk best wel gewaardeerd werd. Deze mooie dag, met prima footgolf-weer, werd op het buitenterras in Rhoon afgesloten met een drankje en een kleine snack.

Dit was gelijk een mooi moment om afscheid te nemen van een drietal deelnemers, die volgend seizoen geen lid meer van de selectie zullen zijn: Tim van der Ree stopt als assistent trainer. Waar zijn toekomst elders ligt is nog de vraag, maar Tim zal in andere functies voor onze vereniging actief blijven. Bas van Broekhoven gaat over een aantal maanden zijn studie afronden in Leeuwarden. Bas gaan we dus vast en zeker wel weer in een ander seizoen terugzien in de selectie. Bart Heshof gaat voor recordtijden in de marathon. Lange afstanden lopen en voetballen is geen goede combinatie en daarom heeft Bart besloten om zijn focus op het hardlopen te richten. Met een attentie en mooie woorden van onze aanvoerder en onze hoofdtrainer hebben we dit drietal uitgezwaaid, maar we zullen hen nog vaak genoeg op ons sportpark tegenkomen. Na een laatste drankje volgde de terugreis richting Steenbergen.

Er volgt nu nog een aantal trainingen op de donderdagavonden. De laatste training is op donderdag 24 juni. Na de zomerstop kunnen we ons gaan richten op het nieuwe seizoen. De eerste trainingsdag voor dit nieuwe seizoen is gepland op zaterdag 31 juli. Laten we hopen dat het seizoen 2021/2022 wel volledig kan worden afgerond en we het coronavirus snel vaarwel kunnen zeggen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *