Zaterdag 5 januari: Nieuwjaarsmixtoernooi & -receptie

Zaterdag 5 januari 2019 organiseert V.V. “Steenbergen” het Nieuwjaarsmixtoernooi. Alle seniorenteams zullen hieraan deelnemen: de deelnemers wordt gemixt in verschillende teams ingedeeld en spelen in een 7×7-vorm tegen elkaar.

Het toernooi zal worden gespeeld op het kunstgrasveld. De insteek is om wedstrijden van 15 minuutjes te spelen. We vangen aan om 14:30u en hopen rond 16:30u te eindigen. Vorig jaar was het animo voor het toernooi behoorlijk, dit jaar verwachten we opnieuw een hoog aantal deelnemers. Opgeven bij je eigen trainer/leider, voor zaterdag 22 december.

Nieuwjaarsreceptie
Na afloop van het Nieuwjaarstoernooi organiseert het bestuur van V.V. “Steenbergen” in de kantine de Nieuwjaarsreceptie. Rond de klok van 17:00 zullen zij met de aanwezige leden, sponsors en supporters het glas heffen op een mooi 2019!