728x90ad
VV Steenbergen

Werkzaamheden tribune

De vereniging, vooral de onderhoudsploeg, heeft deze zomer aangegrepen om de Pi-Air Tribune een opknapbeurt te geven. De grote tribune naast het hoofdveld zag er nog ‘prima’ uit, maar moet weer een pronkstuk worden naast het veld.

Zo wordt alles geverfd, gaan de banken vervangen worden door blauwe stoeltjes en zijn ook de voegwerken weer op niveau gebracht. Dit alles zodat de tribune er weer tientallen jaren tegenaan kan, daarnaast zullen er ook extra reclamemogelijkheden komen: in de tribune zullen reclameborden geplaatst worden. Hier is nog 1 plaats voor beschikbaar: geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@vvsteenbergen.nl

De werkzaamheden zullen naar verwachting aan het begin van het seizoen afgerond worden en zal feestelijk ‘heropend’ worden, zodat de tribune er weer tientallen jaren tegenaan kan.

Plaquette
Ook u kunt met uw bedrijf of eigen naam op de tribune vereeuwigd worden. Voor een door uzelf te bepalen bedrag (minimaal € 10,-) kunt u een plaats op een nieuwe plaquette bemachtigen. Deze plaquette komt op de voorkant van de tribune en zal hier permanent blijven hangen.

Het rekeningnummer is NL 92 RABO 0136 9171 00 t.n.v. V.V. “Steenbergen”. Vermeld in de omschrijving ‘Tribune’ met daarbij uw naam óf bedrijfsnaam.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *