728x90ad
VV Steenbergen

Webshop Voetbalshop.nl

Via de Webshop van Voetbalshop.nl (in samenwerking met Deventrade & V.V. “Steenbergen”) kunt u V.V. “Steenbergen-kleding en overige voetbalkleding bestellen.

Uiteraard kun je ook gewoon terecht bij één van de winkels van Voetbalshop.nl om je producten op te halen, maar kun je het ook thuis laten bezorgen. Voetbalshop.nl heeft onder andere een locatie in Bergen op Zoom. Het adres van deze winkel is:

Voetbalshop.nl Bergen op Zoom
Kremerstraat 17
4611 TP

Kledingvoorschriften
De leden dienen ten alle tijdens zich aan deze kledingvoorschriften (voor wedstrijden) te houden.

V.V. “Steenbergen” is met kledingmerk Hummel en 100% Voetbal een contract aangegaan. Hierin staat duidelijk omschreven dat de vereniging niet mag afwijken van het merk Hummel in combinatie met het logo van V.V. “Steenbergen”. Daarnaast is de vereniging contractueel verplicht om deze kleding aan te schaffen bij Voetbalshop.nl.

Het sponsoren van wedstrijdkleding (en/of andere gesponsorde kleding) dient ten alle tijden via de Sponsorcommissie te gaan. Als een team besluit andere wedstrijdkleding aan te schaffen zonder het merk Hummel, of wat niet aangeschaft is via Voetbalshop.nl, zal het bestuur van V.V. “Steenbergen” besluiten om het team te verbieden in deze kleding de wedstrijden de spelen.

De Sponsorcommissie en V.V. “Steenbergen” zijn in dat geval ook niet verantwoordelijk voor de (mogelijke) extra kosten die de sponsor zal maken voor de aanschaf van nieuwe wedstrijdkleding.