728x90ad
VV Steenbergen

VV Steenbergen viert 90-jarig bestaan met overwinning op oud NAC

Afgelopen weekend vierde VV Steenbergen haar 90-jarig bestaan met een speciale wedstrijd tegen oud NAC. Het beloofde een mooie avond te worden en dat werd het zeker. Met veel publiek langs de zijkant speelden oud Steenbergen en oud NAC een spannende wedstrijd. Uiteindelijk wist VV Steenbergen met 6-3 te winnen.

Het hoogtepunt van de avond was de terugkeer van Pierre van Hooijdonk bij zijn jeugdliefde. De voormalige NAC-spits speelde samen met oud NAC en liet zien dat hij het voetballen nog niet verleerd was. Naast Van Hooijdonk deden o.a. ook oud-profvoetballers Kees Luijckx, Peter Remie, Matthew Amoah, Gerard de Haan en Ad Gladdines mee aan de wedstrijd.

Het was een mooie gelegenheid voor VV Steenbergen om stil te staan bij het 90-jarig bestaan van de club en hiermee het feestweekend af te trappen. De wedstrijd tussen oud Steenbergen en oud NAC was een mooie toevoeging aan het feestelijke weekend. Het publiek genoot van het spel en de sfeer op het sportpark was fantastisch. De avond werd afgesloten met een feest in de kantine .

VV Steenbergen kijkt terug op een geslaagde avond en bedankt alle supporters en oud-spelers voor hun bijdrage aan het succes van de club.

*bekijk het feestweekend uitgebreid terug op onze Instagram & Facebook

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *