728x90ad
VV Steenbergen

Geslaagd zaterdagprogramma VV Steenbergen 90-jarig jubileum

VV Steenbergen vierde vorig weekend haar 90-jarig jubileum en ook het zaterdagprogramma voor het jubileumweekend was een groot succes. De dag begon met een gezamenlijke lunch voor alle teams t/m de JO13. De sfeer zat er meteen goed in en het was mooi om te zien hoe alle teams gezellig met elkaar aan tafel zaten.

Na de lunch was het tijd voor de KNVB clinic, alle enthousiaste teams werden ontvangen. Het was een mooie kans om nieuwe vaardigheden te leren en de samenwerking binnen de teams te ondersteunen. Het was geweldig om te zien hoe alle spelers plezier hadden op het veld.

Aan het begin van de avond was het de beurt aan de JO14 t/m de JO18 om hun vaardigheden te laten zien bij led-voetbal. Dit was een spectaculair gezicht en veroorzaakte veel enthousiasme bij de spelers.

De avond werd afgesloten met een feestavond voor alle leden van VV Steenbergen. Het was een geweldige avond met optredens van Marco Kraats, de Fatguys en dj Ovano. De kantine was de hele avond vol en de sfeer was fantastisch. Het was mooi om te zien hoe jong en oud samenkwamen en genoten van deze bijzondere avond.

Al met al was het zaterdagprogramma van het jubileumweekend van VV Steenbergen een groot succes. De dag was gevuld met sportieve activiteiten, gezelligheid en feest.

 

*bekijk de beelden van het feestweekend uitgebreid terug op onze Instagram & Facebook

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *