728x90ad
VV Steenbergen

Vrijdag 17 maart

Oud-Steenbergen tegen Oud-NAC op vrijdag 17 maart
De start van het feestweekend rondom het jubileum is op vrijdag 17 maart. Oud-Steenbergen, met diverse generaties, zal het dan opnemen tegen Oud-NAC. In de kantine zal DJ Wesley zorgen voor muzikale omlijsting van deze avond, die volledig gratis toegankelijk is!

Het programma start om 18.30u, als 2 teams van de mini’s van V.V. “Steenbergen” onderling spelen om een velddeel, op het andere velddeel zullen de veteranen (35+-1) een oude derby opnieuw beleven als het tegen vv Prinsenland speelt.

Om 19.45u start vervolgens het duel tussen Oud-Steenbergen en Oud-NAC, waarbij de Bredanaren met diverse bekende spelers aan zullen treden. Eye-catchers zijn doelman John Karelse en oud Steenbergen spelers Ad Gladdines en Pierre van Hooijdonk, die voorin gezelschap zullen hebben van Matthew Amoah. Verder zien we in de voorlopige selectie de namen van cultheld Gerard de Haan en amateurvoetbaltrainers Jack Sweres (nu Beek Vooruit), Brian Piris (nu The Gunners) en Marcel van Helmond (nu NEO’25). Later zullen hier nog enkele namen aan toegevoegd worden, het duel wordt afgewerkt in 3 blokken van 25 minuten.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door: Glas Tuin bouw Steenbergen, Gebr. Van Duijn, 4Evergreen, KBB, Van Adrichem, Noordhuys, Quality Care, Databyte, Goodmorning, Greenegg.nl, Tamoil, BKS Sport- en Bedrijfskleding & Albert Heijn Achterberg.