VR1 winnen Ladies Indoor Soccer Gala Marjola Girls

Zaterdag 12 januari hebben onze dames voor de tweede keer meegedaan aan het Ladies Indoor Soccer Gala, georganiseerd door Marjola Girls. Dit toernooi werd gespeeld bij Soccerone in Hoogerheide.

Dit jaar deden er 7 teams mee aan het toernooi. De dames van Steenbergen waren vertegenwoordigd met twee teams. Het ene team speelde slechts één wedstrijd gelijk en won de overige wedstrijden. Voor het andere team is twee keer een verloren wedstrijd opgeschreven. Één wedstrijd werd vroegtijdig gestopt vanwege een ernstige blessure van onze speelster. Ondanks dit treurige voorval hebben wij zowel de 1e als de 2e prijs kunnen bemachtigen.

Deze week bereiden de dames zich voor op de bekerwedstrijd (3e ronde) tegen MOC’17 VR1 op 20 januari.