728x90ad
VV Steenbergen

Volgend seizoen 5 zaalteams voor V.V. “Steenbergen”

In seizoen 2021/2022 zullen 5 zaalteams uitkomen voor V.V. “Steenbergen”. 4 herenteams en 1 damesteam gaan hun thuisduels in ‘t Cromwiel spelen.

Tijdens het afgebroken seizoen 2020/2021 debuteerden 7 teams voor V.V. “Steenbergen”, echter de voetballoze periode heeft zijn weerslag gehad op zowel het 3e als 6e elftal, die aan hebben gegeven te stoppen. Zaal-coördinator Rick Musters: ‘Er is nog wel plaats voor 1 team, maar we gaan hier nu niet actief naar zoeken. Het is belangrijker dat de huidige teams die doorgaan een extra goede bezetting hebben, om na de zomer weer goed aan de slag te kunnen. Zaal 1 zal weer in de hoofdklasse uit gaan komen, zaal 2 en 3 waarschijnlijk in de 1e klasse en zaal 4 in de 2e klasse.’

Aan het einde van het seizoen zal een ruimere promotieregeling gelden, omdat er 3e divisie gecreëerd gaat worden in de aangepaste zaalvoetbalpiramide. Voor het ambitieuze Zaal 1 wordt overigens nog naar een trainer gezocht.

Het zaalseizoen zal in de week van 6 t/m 12 september starten, met voor de thuiswedstrijden van de V.V. “Steenbergen”-teams steeds vrijdagavond als vaste speelavond.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *