Voetbalschool VICI en V.V. “Steenbergen” geven verdere invulling aan samenwerking

De afgelopen periode is, naast de start van Voetbalschool VICI, ook samen gewerkt aan de verdere invulling van de samenwerking met V.V. “Steenbergen”. Naast de korting (liefst 60%) gaat VICI ook elke maand (elke eerste vrijdagavond van 19.00u tot 20.30u) een clinic verzorgen voor zowel jeugdtrainers als jeugdleiders van V.V. “Steenbergen”.

Er zullen ook op regelmatige basis wedstrijden gespeeld gaan worden op de zondagmiddagen, afwisselend zowel onderling als tegen een BVO of andere Voetbal Academie. Naast de reguliere trainingen zal er ook 2 keer per jaar een talentendag worden georganiseerd op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

Tarieven (10 trainingen)
Voetbalschool: € 220,- (regulier), € 88,- voor leden van V.V. “Steenbergen”
Keepersschool: € 330,- (regulier), € 132,- voor leden van V.V. “Steenbergen”

De onderlinge wedstrijden op zondagmiddag zijn geheel vrijblijvend, hiervoor kan wekelijks ingeschreven worden via de website van VICI. Op dit moment gaat dit om de JO9 en JO11 categorie, maar dit zal later uitgebreid worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.