Voetbal Vereniging Steenbergen gaat 90-jarig bestaan groots vieren

Op zaterdag 18 maart 2023 is het precies 90 jaar geleden dat de Steenbergse voetbalvereniging werd opgericht en hoewel 90 jaar wel geen officieel jubileum is heeft het bestuur van V.V. “Steenbergen” toch besloten deze mijlpaal te gaan vieren middels diverse festiviteiten voor de inmiddels bijna 600 leden van de vereniging.

Het gehele jaar door zullen diverse activiteiten in het teken staan van het 90-jarig bestaan, maar in het weekend van vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart worden er festiviteiten georganiseerd waarbij alle leden aan bod komen.

Feestprogramma
Een speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen commissie is al de nodige maanden bezig met de voorbereidingen. Deze commissie bestaat uit allemaal leden van de vereniging waarbij alle geledingen vertegenwoordigd zijn.

Om de beginnen staat er op vrijdagavond 17 maart een wedstrijd op het programma tussen een team van voormalig 1e elftalspelers van V.V. “Steenbergen” tegen een elftal van Oud-NAC uit Breda. Welke spelers van NAC daar allemaal aan gaan deelnemen is op dit moment nog niet duidelijk, maar getracht zal worden om zo veel mogelijk bekende namen naar Steenbergen te laten komen. Vooraf aan deze wedstrijd zullen er voorwedstrijden worden gespeeld door de allerkleinste voetballertjes van V.V. “Steenbergen” en door een veteranenteam.

Zaterdag 18 maart, de datum dat V.V. “Steenbergen” echt jarig is, staat in eerste instantie in het teken van diverse voetbal activiteiten voor de grote jeugdafdeling van V.V. “Steenbergen”.

In eerste instantie komen de jeugdspelers vanaf 5 t/m 13 jaar aan bod, waarvoor in samenwerking met de KNVB een voetbalfestival zal worden georganiseerd. Vervolgens komen die dag de jeugdspelers vanaf 14 t/m 18 jaar aan de beurt, in een flitsend en lichtgevend voetbaltoernooi in de vorm van LEDS-voetbal. De zaterdag zal worden afgesloten met een grote feestavond voor de seniorenleden waarbij bekende artiesten/DJ’s hun opwachting zullen komen maken.

Heb je vragen over het feestprogramma of wil je een actieve bijdrage leveren? Meld dit via jubileum@vvsteenbergen.nl

Reünie voor oud leden
Op zondagmiddag 19 maart is het de beurt aan de voormalig leden van de vereniging. Die middag staat in het teken van een groots opgezette reünie voor oud leden, welke zal gaan plaatsvinden in de kantine. Enkele leden van de commissie zijn al lange tijd bezig de adressen van zo veel mogelijk voormalig voetballers, vrijwilligers, bestuursleden en trainers van V.V. “Steenbergen” te traceren. Het zou natuurlijk prachtig zijn om heel veel oud-leden een keer te mogen verwelkomen om ze via oude foto’s, plakboeken en films nog een keer het blauwwit gevoel te laten herleven. Maar het allerleukste blijft natuurlijk dat iedereen weer eens gezellig met elkaar kan kletsen over toen en nu.

Al deze oud leden kunnen binnenkort een persoonlijke uitnodiging tegemoet zien maar ongetwijfeld zullen er oud-leden vergeten worden en ook niet van iedereen is het gelukt de huidige adressen te achterhalen.

De commissie roept dan ook iedereen op die geen uitnodiging gaat ontvangen maar die wel graag deze toch wel unieke reünie wil komen bezoeken zich hiervoor aan te melden. Aanmelden kan via het speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen e-mailadres reunie90jr.vvsteenbergen@gmail.com

Telefonisch of per WhatsApp aanmelden kan bij John Rommers, Seringenlaan 130, 4651 KW Steenbergen (tel.: 06-53354493) en bij Jos Bolders, Seringenlaan 158, 4651 KX Steenbergen (tel.: 06-18220827).

De uiterste datum om in te schrijven voor de reünie is 5 maart.

Bestuur en commissie “90 jaar V.V. “Steenbergen”” hopen uiteraard dat zeer veel voormalig blauwwitters zich zullen aanmelden voor deze reünie om er samen een fantastische happening van te maken.

One Comment