Vincent Mosmans eerste koploper Trofeepaleis Gouden Schoen-Klassement

Met 4 goals in de eerste 2 competitiewedstrijden is Vincent Mosmans de eerste koploper in het Trofeepaleis Gouden Schoen-Klassement. De spits van zaterdag3 wist in het bekertoernooi ook al 7 maal te scoren, in de eerste wedstrijd tegen Halsteren zaterdag3 (5-1 winst) zorgde hij direct een een hattrick, ook bij de nederlaag bij SPS 2 (6-2) zorgde hij nog wel voor een treffer.

Vincent wordt op de voet gevolgd door Ahmed Dahir (1e), Guillaume Spinhoven (5e), Nick van Eekelen (6e), Wouter Boot (zondag2 & VE1) en Romy Ernest (VR1) die allen al tot 3 treffers zijn gekomen.

Tussenstand per 30 september 2020:
1. Vincent Mosmans (4 doelpunten)
2. Wouter Boot, Ahmed Dahir, Nick van Eekelen, Romy Ernest & Guillaume Spinhoven (allen 3 doelpunten)
7. Jordy Dam, Rick Driessen, Petra Hogerwerf, Mike de Hoog, Kevin de Jong, Gerrald Raaijmakers, Wouter Sloekers, Bart Smit, Twan Uitdewilligen, Thijs Zantboer (allen 2 doelpunten)