Verkorte opleiding Sportverzorger

Via onze sponsor Traets Inspectie & Opleidingen start op woensdagavond 1 september een verkorte opleiding tot Sportverzorger. Deze opleiding zal 12 weken duren exclusief 1 avond AED/reanimatie en 1 avond eindtoets. De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.30 uur.

V.V. “Steenbergen” is al een forse periode op zoek naar een verzorger voor de (1e) selectie. Helaas zijn vrijwilligers voor deze functie schaars, daarom wil V.V. “Steenbergen” deze opleiding faciliteren voor geïnteresseerden binnen onze vereniging. Als verzorger zou je vanaf september ook in de hagelnieuwe verzorgingsruimte aan de slag kunnen.

De cursuskosten bedragen € 600,- (incl. handboek, cursusmaterialen, diploma reanimatie/AED en cursuscertificaat), in onderling overleg is V.V. “Steenbergen” bereid hiertoe te faciliteren.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij 1 van de bestuursleden, bij voorkeur bij Gerard de Heer (bestuurslid seniorenzaken).