Verhuisbericht V.V. “Steenbergen”

Dit weekend krijgen alle leden, sponsors & supporters woonachtig in Steenbergen en nabije omgeving een ‘verhuisbericht’ in de bus. Hoewel het via de website, nieuwsbrief en regionale kranten diverse malen gecommuniceerd is, vonden wij het vooral voor de supporters die niet onze (digitale) nieuwsbrieven ontvangen, belangrijk om juist in deze tijd iets van ons te laten horen.

Verhuizing (van speeldag)
De verhuizing van het 1e elftal naar zaterdag zal zeker voor sommige trouwe supporters een verandering betekenen. Naast de noodgedwongen start in de laagste klasse, komen we natuurlijk ook tal van nieuwe verenigingen tegen. In de 4e klasse B komen we naast enkele vertrouwde gezichten als gemeentegenoot SC Welberg en VVC’68, ook nieuwe gezichten tegen. SKNWK, SPS en Smerdiek kennen we natuurlijk al als regelmatige tegenstander van vele jeugdteams, maar de sportparken van Brouwershaven, sc Waarde en WIK’57 zullen niet direct beelden oproepen bij veel supporters, terwijl Vrederust een onbekende buur is. Toch zullen we ook deze verenigingen en hun supporters ontvangen met dezelfde ‘egards’ als voorheen op zondag het geval was.

In het kielzog van het 1e elftal, verhuizen ook zondag2 (wordt zaterdag3) en de VR1 mee naar zaterdag, daarnaast is er met Jong Steenbergen een compleet nieuw team toegevoegd aan de seniorenafdeling. Dit talentvolle team gaat in de 3e klasse starten en hiermee hoopt de vereniging de komende jaren een grote groep aan potentiële 1e elftalspelers te krijgen en behouden. Marc van der Wegen en Nico van Schilt gaan dit team, waarvan veel jongens vorig seizoen onder hun leiding in de JO19-1 speelden, begeleiden.

Zaalvoetbal
Naast het veld zijn er ook ontwikkelingen, dit keer niet in de kantine of vanuit de bestuurskamer, al bijna over kleedkamers, maar concreet al wel over een nieuwe tak van sport: het zaalvoetballen. 6 teams van FC Cromwiel maken bij V.V. “Steenbergen” een doorstart, waarvan het 1e elftal in de topklasse. Veel zaalvoetballeden zijn bekend gezichten, diverse (oud-)spelers van V.V. “Steenbergen” zullen naast het veldvoetbal onze clubkleuren ook in de zaal vertegenwoordigen. Daarnaast is er, samen met enkele andere zaalvoetbalverenigingen, ook een nieuwe zaalteam voor de dames opgezet, vooral bestaande uit dames die ook op het veld al actief zijn.

Hopelijk kunnen we iedereen terugzien na de zomer, ook als vereniging kijken wij ernaar uit iedereen weer te mogen ontvangen! Te beginnen met de Kick Off Dag op zaterdag 29 augustus, nadere details hierover volgen, ook omtrent de mogelijkheid tot bezoek en openstelling van de kantine.

De trainingen voor de seniorenselectie start op 1 augustus, op zaterdag 15 augustus hebben zij het eerste oefenduel gepland staan.

De overige teams kunnen vanaf maandag 17 augustus starten met trainen.

Geen bericht?
Heeft u voor zaterdag 25 juli geen kaart gehad, of ontvangt u onze nieuwsbrieven niet in uw mailbox? Mogelijk zijn uw (mail)adresgegevens in de loop der jaren gewijzigd, maar is deze wijziging niet doorgegeven aan, of doorgevoerd in, onze ledenadministratie. Wilt u dit dan alsnog doen? Dit kan via leden@vvsteenbergen.nl