Vacature Gastvrouw/gastheer wedstrijdsecretariaat zaterdagmiddag

Een aantal zaterdagmiddagen per jaar ben jij hét gezicht van v.v. ”Steenbergen” én ontvang jij onze tegenstanders, de scheidsrechters, maar ook onze eigen teams. Met een glimlach regel je de kleedkamers, een drankje in de rust, een felicitatie voor de winnaars en een troostend woord voor de verliezers.

Je ondersteunt de leiders of scheidsrechters bij de digitale administratie die bij elke wedstrijd hoort en je zoekt tussendoor oplossingen voor ieder probleempje wat zich voordoet. Met jouw inzet zorg je ervoor dat we zaterdags kunnen voetballen. en dankzij jou wordt elke wedstrijd afgesloten met een sportief gevoel.

Samen met de collega’s vorm jij een stabiele ploeg gastvrouwen / gastheren die zaterdags onze vereniging gaan vertegenwoordigen. Herken jij jezelf hierin? Neem dan z.s.m. contact op met 1 van onze wedstrijdcoördinatoren of bestuursleden of mail naar wedstrijdenplanning@vvsteenbergen.nl.