Vacature bestuurslid Facilitaire Zaken

Doordat Rob Driessen begin dit seizoen naar de staf van de selectie is gegaan (als teammanager/-leider) is er een zeer interessante vacature ontstaan in het bestuur.

Ja, het is een bestuursfunctie (op gezette tijden heb je overleg met je medebestuursleden en kun je actief mee praten over het wel en wee van de club), maar je bent vooral bezig zijn met zaken van/op het sportpark. Meer specifiek: de gebouwen, de velden en de nutsvoorzieningen. Je hebt te maken met de onderhoudsploeg, met de buitendienst van de gemeente en met de verschillende andere bedrijven die op het sportpark diensten verlenen. Ook ben je betrokken bij de nieuwe bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan de aanstaande renovatie van de kantine en het wedstrijdsecretariaat.

Kortom, veel leuke zaken, maar ook zondermeer behapbaar in een redelijke tijdbesteding. Natuurlijk zal het een paar uurtjes per week kosten, maar heel veel is zelf in te plannen.

Ben je geïnteresseerd geraakt neem dan contact op met de voorzitter (bellen of e-mailen voorzitter@vvsteenbergen.nl) of met één van de andere bestuursleden.