V.V. “Steenbergen” zoekt verzorg(st)er selectie

Voor seizoen 2020-2021 is V.V. “Steenbergen” op zoek naar een sportmasseur of verzorg(st)er voor de 1e en 2e selectie. Vanwege verandering in werkzaamheden is de huidige verzorgster helaas niet in staat om dit komend seizoen te blijven doen. Je bent in deze rol de verzorger van de 1e en 2e selectie op trainingsavonden (dinsdag en donderdag), alsmede op wedstrijddagen bij het 1e elftal (zaterdag).

De verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden rondom blessurepreventie, behandeling en hersteltraining komt bij jou te liggen. Je werkt zelfstandig en in samenspraak met de hoofdtrainer van zowel het 1e als 2e elftal. Begeleiding en de elftallen vormen een jonge, ambitieuze groep, die werkt met veel energie en enthousiasme.

Diploma’s zijn een pré, eventueel zijn er scholingsmogelijkheden aanwezig, uiteraard in onderling overleg, evenals een vrijwilligersvergoeding.

Taken en verantwoordelijkheden:
– aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden
– sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden (tapen, masseren, etc.)
– eerste aanspreekpunt bij blessures
– eerste indicatie (beoordelen en aanpak) blessures
– contactpersoon trainer(s) aangaande blessures en inzetbaarheid spelers
– budget verantwoordelijke voor medische sportverzorgingsmaterialen.

V.V. “Steenbergen” werkt nauw samen met fysiotherapiepraktijk Dennis Melief. Dennis is elke donderdag (op afspraak) aanwezig op ons sportpark. Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken bij Jasper van Tilburg (penningmeester@vvsteenbergen.nl) of 1 van de overige bestuursleden.