728x90ad
VV Steenbergen

V.V.”Steenbergen” zoekt trainer zondag2

V.V. “Steenbergen” is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een trainer voor de tweede selectie. De tweede selectie bestaat volledig uit spelers uit eigen geleding, met een leeftijd van 18 tot begin 30. Het 2e elftal speelt al enkele seizoenen in de reserve 2e klasse en bekleedt daar vaak een positie in het linkerrijtje. De jeugd selectieteams komen uit in de hoofdklasse/top 1e klasse en hiervan gaan de komende jaren diverse spelers doorstromen naar de 1e en 2e selectie, met in seizoen 2019/2020 al een flinke groep spelers die reeds 1e elftal-ervaring heeft opgedaan. De samenstelling van de selectie zal wekelijks besproken worden met hoofdtrainer Robin Borremans, die medio 2019 begint bij V.V. “Steenbergen”.

Wat verwacht V.V. “Steenbergen” van een trainer voor zijn 2e elftal?
• Gedreven en ambitieus gekoppeld aan een duidelijk leiderschap.
• Sociaal en communicatief vaardig in zowel groeps- als individuele gesprekken. Dit niet alleen binnen de eigen spelersgroep, maar ook met begeleiding, bestuurslid technische zaken en overige betrokkenen.
• In staat zijn om door middel van een zorgvuldige trainings- en wedstrijdopbouw de 2e selectie op een juiste fitheid te brengen en houden die nodig zal zijn gedurende het volledige seizoen.
• Iemand die op dinsdag –en donderdagavond de trainingen en op wedstrijddagen (voornamelijk zondag) de begeleiding en coaching verzorgt.
• Tijdig voor de wedstrijddag is er een selectie samengesteld, in overleg met de trainer van het 1e team en eventueel de hoofdtrainer van de JO19.
• De trainer is zich ervan bewust dat het prestatieve en recreatieve aspect in evenwicht moeten blijven, uiteraard in overleg met de spelersgroep.
• Belangstelling voor de rest van de vereniging V.V. “Steenbergen” en iemand die zich kan verplaatsen in de clubcultuur.
• De trainer is zich ervan bewust dat de seniorenselecties een voorbeeldfunctie hebben richting jeugdleden, sponsors en andere belanghebbenden. Dit uit zich in voorbeeldgedrag tegenover de tegenstanders, arbitrage, toeschouwers en overige bezoekers rondom trainingen en wedstrijden.

Het diploma TCIII/UEFA C is een pré voor deze functie, maar het behalen van dit diploma kan in onderling overleg gecombineerd en gefaciliteerd worden.

De trainer komt terecht in een levendige vereniging, waarin veel (voetbal gerelateerde) activiteiten worden georganiseerd voor zowel onze jeugd- als seniorenleden. V.V. “Steenbergen” heeft naast het hoofdveld, de beschikking over 1 apart wedstrijdveld, 2 trainingsvelden en een kunstgrasveld. De afgelopen jaren heeft V.V. “Steenbergen” 1 zich ontwikkeld tot een stabiele derdeklasser en een sterk 2e elftal draagt bij aan de continuering van deze ontwikkeling.

Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om hun motivatie kenbaar te maken, dit kan per mail (voorzitter@vvsteenbergen.nl) of telefonisch bij onderstaande. Na een selectie op basis van C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor gesprekken met afgevaardigden van het bestuur en de spelersgroep.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *