V.V. “Steenbergen” zoekt assistent-trainer 1e elftal seizoen 2021/2022

V.V. “Steenbergen” is voor seizoen 2021/2022 op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Huidige assistent-trainer Tim van der Ree heeft in vroegtijdig stadium aangegeven volgend seizoen graag weer aan de slag te gaan als eindverantwoordelijke bij een elftal, waarmee hij na 2 jaar assistentschap een volgende stap wil maken in zijn trainerscarrière.

De assistent-trainer gaat de hoofdtrainer van het 1e elftal ondersteunen, zowel in teamverband als individueel. Bij V.V. “Steenbergen” krijgt de assistent-trainer ruimte om zich onder de vleugels van de hoofdtrainer te ontwikkelen en wordt er echt samengewerkt, hoewel de hoofdtrainer de eindverantwoordelijke zal blijven.

• De assistent-trainer helpt en verzorgt mede de trainingen op dinsdag en donderdag en begeleidt mede het elftal op zaterdagmiddag;
• De assistent-trainer stelt zich op de hoogte van de gang van zaken binnen de 1e en 2e selectie (Jong Steenbergen);
• Bezit van TC 3 diploma is niet vereist (wel een pré), er zijn (in overleg) scholingsmogelijkheden aanwezig om dit te halen;
• Bereid om zich te ontwikkelen en tijd in zichzelf te investeren;
• De assistent-trainer is mede verantwoordelijk voor het uitdragen van alle fatsoensnormen van de selectie tijdens trainingen en wedstrijden;
• Is loyaal aan de hoofdtrainer en begeleidingsteam van de eerste selectie en werkt indien nodig op prettige manier samen met de overige leden van onze vereniging;
• Kan ook zelfstandig voor een groep spelers staan en deze op een juiste manier begeleiden;
• In staat om jonge, talentvolle spelers technisch en tactisch beter te maken en te motiveren, de spelersgroep omvat met name jongens in de leeftijd van 18-25 jaar;
• Resultaatgericht, waarbij het opleiden van spelers niet uit het oog wordt verloren;

Herken jij (veel van) jezelf in de bovenstaande taken en ben je een enthousiaste trainer die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van (de spelers in) onze eerste selectie? Of heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op per mail via senioren@vvsteenbergen.nl of rechtstreeks bij 1 van de bestuursleden.

Mocht je iemand kennen, ben je natuurlijk ook vrij om deze aan te dragen.