V.V. “Steenbergen” start met Heren 18+ 7×7 team

Vanaf seizoen 2022/2023 start V.V. “Steenbergen” met een 7×7 team voor 18+. De KNVB heeft de ‘menukaart’ van het voetbalaanbod met ingang van het nieuwe seizoen uitgebreid, naast de mogelijkheid voor seniorenleden om op zaterdag 11 tegen 11 te spelen, is het nu ook mogelijk om 7 tegen 7 te spelen (op half veld), zowel op zaterdag (in competitieverband) als op vrijdagavonden (in toernooivorm, zoals ook de dames 30+ spelen)

In de laatste vorm zal Steenbergen direct hun opwachting maken in het nieuwe seizoen, op 4 of 5 vrijdagavonden per seizoenshelft zal er afwisselend bij elke deelnemende vereniging in toernooivorm gespeeld worden. Meer informatie volgt na bekendmaking van de competitie-indeling!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.