V.V. “Steenbergen” gaat samenwerken met VICI Voetbalschool

Het hoge woord mag eruit! V.V. “Steenbergen” gaat de samenwerking aan met VICI voetbalschool. Wij zijn zoekende geweest naar een manier om onze leden iets extra’s te geven en VICI was op zoek naar een vereniging die past bij de ambities. Al snel kwamen ze uit bij V.V. Steenbergen, vanwege de prachtige accommodatie en vergelijkbare toekomstvisie.

Vanaf 16 januari 2022 zal VICI Voetbalschool de trainingen op vrijdagen en zondagen verzorgen op het voetbalcomplex van V.V. “Steenbergen”. De onderlinge wedstrijden worden vanaf 23 januari 2022 georganiseerd bij V.V. “Steenbergen”. In de loop van 2022 wordt aan VICI Voetbalschool ook VICI Keepersschool toegevoegd, die de nadruk gaat leggen op het trainen en begeleiden van jonge keepers.

Bij VICI Voetbalschool kun je samen met professionele trainers werken aan jouw mentale en fysieke vaardigheden zoals kracht, explosiviteit, snelheid, wendbaarheid en het reactievermogen.

Maandelijks verzorgen zij een clinic, exclusief voor de leden van V.V. “Steenbergen” en daarbij hebben trainers de mogelijkheid om aan te sluiten. Dit alles onder het motto “Train de trainer”.

Wij zijn blij met deze samenwerking, VICI Voetbalschool zal zichzelf binnenkort nader introduceren.
Jeugdcommissie & Bestuur V.V. “Steenbergen”