728x90ad
VV Steenbergen

V.V. “Steenbergen” gaat kantine verbouwen

Komende zomer gaat V.V. “Steenbergen” de kantine verbouwen. In navolging van de nieuwe kleedkamers, zal ook de kantine binnenkort flink vernieuwd worden. Er is overeenstemming bereikt met aannemer Jasper Lodders (BouwTotaal Lodders) en clublid Mark van Laarhoven (MVL Installatietechniek) om de maandag na het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi te starten met de werkzaamheden.

De toiletgroep zal aangepakt worden, zowel het sanitair als tegelwerk zal vernieuwd worden. Daarnaast zal de vloer in zijn volledigheid vervangen worden door een nieuwe tegelvloer. Volgens schema zal de kantine dan eind juli er weer spik en span uit zien.

Naast deze voor de bezoekers zichtbare aanpassingen, zal er ook een nieuwe frituur geïnstalleerd worden (met een grotere capaciteit) met behulp van de familie Huijzers (Huijzers Grootkeukentechniek), wat achter de schermen ook resulteert in een andere afzuiging en een nieuwe groep. Parallel hieraan wordt ook direct de verouderde meterkast vernieuwd, zodat we weer vele jaren vooruit kunnen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *