728x90ad
VV Steenbergen

V.V. “Steenbergen” en hoofdtrainer Robin Borremans verlengen contract

Ook in seizoen 2021/2022 staat hoofdtrainer Robin Borremans aan het roer van Steenbergen 1. Het bestuur is blij dat de overeenkomst met de ambitieuze hoofdtrainer 1 seizoen verlengd is. Tevens is het bestuur van mening dat Robin de juiste persoon is om de kwaliteiten in de jonge groep te ontwikkelen én promotie naar de zaterdag 3e klasse zo snel mogelijk te bewerkstelligen.

‘We hebben een erg jonge groep en vinden het belangrijk dat er een energieke trainer voor de groep staat. Omdat de chemie tussen Robin en de spelersgroep er absoluut nog is, wat we van beide kanten hebben gehoord, hopen we de selectie, evenals afgelopen zomer, bij elkaar te houden om zo snel mogelijk naar de 3e klasse te kunnen promoveren’, aldus het bestuur van V.V. “Steenbergen”.

Tevens blijven ook leider Francis van Fessem en assistent-scheidsrechter Gerard de Heer onderdeel vormen van de begeleidingsstaf, met keeperstrainer Martijn Hagens wordt nog gesproken.

Helaas is er naast de zoektocht naar een verzorg(st)er nog wel een extra vacature bij gekomen, daar huidige assistent-trainer Tim van der Ree aangegeven heeft in het nieuwe seizoen weer zelfstandig voor een groep te willen staan. Het bestuur van V.V. “Steenbergen” zoekt samen met Robin Borremans naar een geschikte opvolger voor Tim. Kandidaten kunnen zich per mail melden via: senioren@vvsteenbergen.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *