728x90ad
VV Steenbergen

V.V. “Steenbergen” 1 tegen Sliedrecht in 3e ronde beker

De loting afgelopen zaterdag 24 november heeft V.V. “Steenbergen” 1 in de 3e ronde van het bekertoernooi gekoppeld aan zaterdag 1e klasser vv Sliedrecht. Na de stunt tegen zondag 1e klasser Moerse Boys 1, komt er dus opnieuw een hoger geklasseerde tegenstander op bezoek in Steenbergen. De ploeg uit Sliedrecht staat fier bovenaan in de 1e klasse C en versloeg in de 2e ronde zaterdag 4e klasse De Zwervers met liefst 0-10.

Sliedrecht is vanaf 1999 gestaag opgeklommen, het promoveerde toen naar de 3e klasse, na 4 seizoenen ging het naar de 2e klasse en na 8 seizoenen daarin promoveerde het naar de 1e klasse. Hierin promoveerde het na het 5e seizoen via de nacompetitie naar de hoofdklasse, maar dat bleek 2 seizoenen terug nog een stap te hoog. Vorig seizoen werd het weer 6e in de 1e klasse, dit keer zet het team weer vol in op promotie, met een selectie vol ervaring in de hoogste klasses.

De winnaar van dit onderlinge duel speelt een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen vv Prinsenland (zaterdag 3e klasse) en de Bredase hoofklasser Baronie. Het 3e ronde duel met Sliedrecht is definitief ingepland op woensdag 19 december (aftrap: 20.00u)

Andere 3e ronde duels zijn o.a.: rkvv Roosendaal – SC Gastel, Bruse Boys – Dongen 2, RCS – RBC, MOC’17 – Vlissingen, Rijsoord – Halsteren zaterdag1, Victoria’03 – HVV’24, Kloetinge – Kruiningen, SSV’65 – IFC en VVGZ – METO. De volledige loting vindt u onder andere hier (BN/DeStem)

Senioren
Voor de VR1 en zondag2 was reeds geloot voor de 3e ronde van het bekertoernooi. De VR1 gaan op zondag 16 december op bezoek bij 4e klasser MOC’17 VR1 (aftrap: 09.45u), zondag2 heeft met reserve 3e klasser sv DOSKO 2 een pittige tegenstander die het gaat treffer op zondag 23 december.

Op Sportpark Meilust treft het dan de nog ongeslagen koploper in de 3e klasse A, die inmiddels al 4 keer op rij de 0 hield en met Roosendaal 2 (reserve 2e klasse) en vv Hoeven 2 (reserve 1e klasse) al 2 hoger spelende teams uitschakelde in het bekertoernooi. Op zich niet eens zo vreemd: het afgelopen zomer nieuw geformeerde teams beschikt over diverse jongens die regelrecht uit een eerste elftal kwamen, onder andere FC Bergen maar ook wat 1e klasse en hoofdklasse-ervaring met het eerste elftal van DOSKO zelf. Steenbergen schakelde zelf ook het 1 klasse hoger spelende MOC’17 2 (4-0) uit in de 2e ronde.

Jeugd
Ook de JO8-1 en JO12-1 zijn doorgestoten tot de 3e ronde. Zij zijn echter vrijgeloot en moeten tot na de winterstop wachten voor ze weer aan de slag kunnen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *