Update nieuwbouw per 7 mei

Hoewel het vanaf de Seringenlaan lijkt alsof er weinig gebeurd, is er de afgelopen weken door Bouwbedrijf Verkaart en partnerbedrijven hard gewerkt aan de fundering van de nieuwe kleedkamers. Na het slopen op 16 maart bleek dat er wat extra grondverzet nodig was, omdat er een kruipruimte zat onder de oude kleedkamers. Hierdoor moest dit deel van de grond wat dieper afgegraven worden en aangevuld worden met nieuw zand.

Nadat dit verzorgd is door Van Tilburg Grondverzet Nieuw-Vossemeer, is men direct gestart met de bekisting van de rand van het kleedkamergebouw, waar de buitenmuur en dus ook dakconstructie op komt te rusten. Op 23 april is de vorst rand van de fundering gestort, waarna “Van Tilburg” is gestart met het aanvullen van zand waar de vloer van de nieuwe kleedkamer op rust. Daaropvolgend is bouwbedrijf Verkaart gestart met het uitvlakken van deze zandvlakte, waarna met behulp van een aantal vrijwilligers is gestart met het aanbrengen van de isolatie platen met daarop de betonmatten. In het kader van zelfwerkzaamheid heeft onze vereniging hierop kunnen besparen in de kosten, en zijn wij de vrijwilligers dan ook dankbaar dat ze hun steentje hebben kunnen bijdragen. Ook heeft Madri Instal Services tijdens deze werkzaamheden voorbereidingen kunnen treffen voordat de vloer wordt gestort. Maandag 10 mei zal de betonvloer gestort worden, waarna woensdag de 12e de stelprofielen worden geplaatst voor de binnen muren.