Update nieuwbouw kleedkamers

Hoewel er op dit moment weinig lijkt te gebeuren, wordt er door het ‘bouwcommissie’ op de achtergrond hard gewerkt om voorbereidingen te treffen.

De vergunningen voor sloop en nieuwbouw van kleedkamer F t/m I zijn ingediend bij de gemeente. Ook heeft Kraak Ontwerp- en Ingenieursbureau, namens onze vereniging, offertes aangevraagd bij diverse hoofdaannemers in de gemeente Steenbergen.

In de offerte aanvraag is tevens nadrukkelijk gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van onderaannemers die ook onze club sponsoren.

Indien alles volgens plan verloopt, willen we in februari 2021 al starten met de sloop werkzaamheden. Om toch kleedruimtes aan te kunnen bieden aan onze leden (indien de coronamaatregelingen dit weer toelaten natuurlijk) zullen we tijdelijk 3 grote porta-cabins plaatsen achter het kantinegebouw.

Indien meer duidelijkheid is over de tijdsplanning óf wanneer we u zullen wij u weer op de hoogte brengen.