Twee winnaars V.V. “Steenbergen” bij Sportverkiezingen 2022

Na de zeskamp en het schoolvoetbaltoernooi overdag stond ’s avonds de Sportverkiezingen 2022 op het programma. Wethouders Nadir Baali en Esther Prent maakten de winnaars bekend, namens V.V. “Steenbergen” vielen Romy Ernest (aanmoedigingsprijs) en de JO11-1 (Sportploeg) in de prijzen.

Talent van het jaar werd Basia Fleskens (kickboksen), sportvrijwilliger van het jaar Anton Kerbusch (Simple Drible), sportvrouw is Kyra Gorissen (hiphopdanseres) en Luuk Elzinga (boksen) werd sportman van het jaar.

Romy Ernest (22 jaar) was genomineerd als zeer enthousiaste vrijwilliger die door haar creativiteit in haar acties (o.a. social media) ook een jong publiek weet aan te spreken. Daarmee zijn mensen zoals zij heel belangrijk voor de toekomst van verenigingen, maar ze is niet alleen naast het veld effectief, ook op het veld is zij met haar inzet (en vele doelpunten, afgelopen seizoen 38) en aanwezigheid 1 van de bepalende gezichten van het damesvoetbal bij V.V. “Steenbergen”.

De JO11-1 is een heel talentvolle groep, die de afgelopen seizoen al veelvuldig tegen hogere leeftijden spelen en naast talent ook enorm veel plezier uitstralen. Meerdere jongens van dit team zijn in beeld bij de KNVB.

Naast deze winnaars waren er ook nominaties voor Sam Stoeldraijer (talent), Klaas de Wit (sportvrijwilliger) en Kiki Heshof (sportvrouw), zij vielen helaas buiten de prijzen.

Lees voor meer informatie de berichten op BnDeStem en KijkopSteenbergen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.