Trainingsweekend 1e elftal meer dan geslaagd

In het weekend van 10, 11 en 12 januari verbleef de selectie van V.V. “Steenbergen” voor trainingsweekend in Avenhorn. Hier bereidde de selectie zich voor op de tweede seizoenshelft.

Op vrijdagmiddag en aan het begin van de avond melden een groot deel van de selectie zich op de geheel verbouwde boerderij waar vervolgens de nodige spelletjes werden gespeeld. Aan het einde van de avond werd het centrum Alkmaar opgezocht. Een mooie stad vol met monumenten, grachten en terrassen zullen we maar zeggen.

Op zaterdag stond de wedstrijd tegen De Blokkers op het programma. De zondag derdeklasser beschikte over een jong team met een aantal zeer technisch vaardige spelers. De eerste helft had Steenbergen het betere van het spel en gingen de blauwwitten dan ook met een 1-3 stand de rust in. Na rust werd het ook nog 1-4. Langzaamaan werd de thuisploeg beter en kwamen ze terug tot 2-4. De thuisploeg bracht een oud-Ajax speler binnen de lijnen en die kreeg het op zijn heupen. Steenbergen werd teruggeduwd en kreeg nog twee goals tegen. Met een eindstand van 4-4 stapten we van het veld! Klik hier voor wat foto’s van de wedstrijd, gemaakt door de gastheren.

Aan het begin van de avond werd er met zijn allen een hapje gegeten bij een nabijgelegen Wok om zo goed mogelijk voorbereid op stap te gaan in Amsterdam. Om 23:00 vertrok de selectie met de Kwibus naar Amsterdam. Een hoogtepunt van het weekend kunnen we wel stellen. De nodige drankjes en lekkere deuntjes zorgden voor een prima stemming. Ook de Haagse buschauffeur kreeg de lachers regelmatig op zijn hand. In de vroege morgen keerde de selectie terug.

Op zondag werd het weekend afgesloten met een gezamenlijke loop door de polder van Avenhorn waarna iedereen langzaam weer huiswaarts keerde.

Graag willen wij Bakkerij Van Broekhoven en Albert Heijn Achterberg heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken van dit trainingsweekend!