728x90ad
VV Steenbergen

Trainingen jeugdkeepers nieuw leven ingeblazen

Waar tot een aantal jaar geleden in iedere leeftijdscategorie keeperstraining werd gegeven aan de jeugd, is dat helaas de laatste jaren in de vergetelheid geraakt en vond alleen nog op incidentele basis keeperstraining voor de jeugd plaats.

Vanaf komend seizoen zullen de keepers weer de mogelijkheid krijgen om training te krijgen in hun “vakgebied”. Iedere donderdag zal een groep van vijf trainers aan de slag gaan met de jonge doelmannen. Dion van der Sterren, Martijn Hagens (keeperstrainer selectie) en selectiekeepers Max Knook, Sebastiaan Stoop en Joost van der Ree zullen de handschoenen oppakken & aantrekken om hun enthousiasme voor het keepersvak over te brengen.

Dion van der Sterren, zelf schoolhouder en hoofdcoach bij keepersschool uhlsportkeepers.nl, vindt het een mooie ontwikkeling: “Zelf geef ik al ruime tijd keeperstraining en heb ik een eigen keepersschool. Ook geef ik mijn zoons Job (JO17-1) en Teun (JO13-1) al een tijdje training. Toen Joost mij benaderde om komend seizoen keeperstraining te geven bij V.V. “Steenbergen” heb ik niet lang getwijfeld, ik kijk ernaar uit!”

Vanuit de jeugdkeepers (en hun ouders) zijn ook de nodige positieve reacties gekomen. Zo goed als alle keepers gaan deelnemen aan de trainingen die plaats zullen vinden op donderdag van half 7 tot 8.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *