Tim vd Ree op zoek naar nieuwe uitdaging, nieuwe trainer zondag2 gezocht

Zondag 17 maart heeft Tim vd Ree helaas kenbaar gemaakt op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging. Na vele seizoenen in de jeugd getraind te hebben, is dit zijn 2e seizoen als trainer bij het 2e elftal, waarin het team opnieuw strijd voor een plaats in de nacompetitie. Tim gaat op zoek naar een nieuwe vereniging, waar hij als (assistent-)trainer aan de slag wil gaan. Woensdag 27 maart behaalde Tim zijn TC 3 en wil zich graag buiten de vertrouwde omgeving verder ontwikkelen.

Het bestuur vindt het jammer dat Tim verder gaat kijken, maar gunt hem deze kans en is hem dankbaar voor zijn vele inzet. Uiteraard zal Tim nog vaak genoeg bij onze vereniging te vinden zijn, daar hij ook in de Toernooicommissie zit.

Zoektocht nieuwe trainer zondag2
Deze boodschap houdt wel in dat Steenbergen 2 op zoek moet naar een nieuwe trainer. Het bestuur heeft hiervoor een functieprofiel opgesteld, wat u hier vindt.

Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om hun motivatie kenbaar te maken voor donderdag 11 april, dit kan per mail of telefonisch (zie functieprofiel). Na een selectie op basis van C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor gesprekken met afgevaardigden van het bestuur en de spelersgroep.