728x90ad
VV Steenbergen

Tim van der Ree assistent-trainer 1e elftal

Huidig 2e elftal trainer Tim van der Ree wordt volgend seizoen toegevoegd aan de technische staf van het 1e elftal. Naast hoofdtrainer Robin Borremans en huidig assistent Rick Musters gaat ook Tim aan de slag met de sterk verjongde groep, waardoor er voldoende begeleiding zal zijn om niet alleen de groep, maar ook de spelers beter te maken.

Tim behaalde afgelopen seizoen zijn trainersdiploma TC3, maar gaf na de winterstop aan volgend seizoen niet meer de trainer van zondag2 te zijn. Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is dan ook blij om zijn inzet, kennis en kunde op deze manier te kunnen behouden voor onze vereniging.

Trainer zondag2
V.V. “Steenbergen” is voor het seizoen 2019/2020 nog wel op zoek naar een trainer voor de tweede selectie. De tweede selectie bestaat volledig uit spelers uit eigen geleding, met een leeftijd van 18 tot begin 30. Het 2e elftal speelt al enkele seizoenen in de reserve 2e klasse en bekleedt daar vaak een positie in het linkerrijtje. De jeugd selectieteams komen uit in de hoofdklasse/top 1e klasse en hiervan gaan de komende jaren diverse spelers doorstromen naar de 1e en 2e selectie, met in seizoen 2019/2020 al een flinke groep spelers die reeds 1e elftal-ervaring heeft opgedaan. De samenstelling van de selectie zal wekelijks besproken worden met hoofdtrainer Robin Borremans, die medio 2019 begint bij V.V. “Steenbergen”. Meer informatie vindt u hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *