728x90ad
VV Steenbergen

Tim Jeroen Visser winnaar Zaterdag6 Footgolftoernooi

In Gilze stonden op zaterdag 15 mei liefst 13 spelers (en oud-speler Kevin van Bers) klaar om het Footgolftoernooi van zaterdag6 op hun naam te schrijven. In een speciaal aangelegde baan, compleet met hoogteverschillen, ‘afslag-matten’ en (waterrijke) hindernissen.

Onder leiding van oud-prof Charlie van den Ouweland, was zaterdag6 zeker niet het enige team op de Voetgolfbaan, gesitueerd aan de rand van een klein natuurgebied en naast het Van der Valk Hotel. 1 van de weinige uitjes die, met in achtneming van de huidige maatregelen, nog wel mogelijk was, daarnaast ook in een bosrijke omgeving keurig verzorgd.

Van de aanwezige spelers werden 3 groepen gemaakt, waar de één snel en de ander secuur te werk ging. De mogelijkheid tot hole-in-one werd direct benut door Joost Savelkouls. Een buitje tijdens de afsluitende holes kon niet voorkomen dat vrijwel iedereen onder het gemiddelde bleef, echter staken Tim Ninteman en Tim Jeroen Visser samen boven het gezelschap uit.

Tijdens de 2e ‘Shoot-out-hole’ was het reservedoelman Tim Jeroen Visser die aan het langste eind trok en ervandoor ging met de trofee, verzorgd door Trofeepaleis.nl. Met dank aan initiatiefnemer Hylke Tanke!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *