728x90ad
VV Steenbergen

Steun verzorgster Senna Gulden in RopaRun

Mijn naam is Senna Gulden, volgend seizoen zal ik evenals dit seizoen binnen de vereniging als sportverzorgster aanwezig zijn. Ik ben werkzaam bij Rijndam Revalidatie te Rotterdam. Met Roparun-team Rijndam Revalidatie doe ik mee aan de Roparun, mijn taak binnen het team zal verzorgster zijn.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker: ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Rijndam revalidatie zal startten in Parijs en deze reis zal bestaan uit een run-bike-run naar Rotterdam. De Roparun vindt plaats van 7-10 juni. Wij zoeken nog sponsors!
Natuurlijk zijn alle vormen van sponsoring welkom, om dit een beetje gemakkelijker te maken kunt u bij mij terecht voor een sportmassage/ontspanningsmassage voor 10 euro. De € 10,- die u inlegt wordt rechtsstreek gedoneerd naar de ROPARUN organisatie. Doneren kan ook via deze link.

Daarnaast zal V.V. “Steenbergen” de verzorgingsruimte in de aanloop naar het evenement en het weekend zelf beschikbaar stellen zodat Senna zo goed mogelijk de verzorging kan verlenen.

Maak een afspraak door een berichtje te doen naar: 06-52552985

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *