728x90ad
VV Steenbergen

Steenbergen 3 wint Grote Geluk Kelderklasse Cup

Op het sportpark in Sint Philipsland waren zowel Steenbergen 3 als Steenbergen 5 afgevaardigd met een team naar de Grote Geluk Kelderklasse Cup, terwijl ook bij het team van Textiel Trade (dat uiteindelijk 5e werd) enkele Steenbergen spelers van Steenbergen 3 en 4 aantraden.

Steenbergen 5 ging stroef van start met nederlagen tegen WHS 3 en Steenbergen 3 (beide 0-1), hierna werd er gelijkgespeeld tegen Halsteren 3 en met 0-1 gewonnen van het team NOAD’67 4. Hierdoor werd het uiteindelijk 4e in de poule, het duel om de 7e plaats met FC Borrelpuupe werd met liefst 5-0 gewonnen.

Hoewel Steenbergen 3 ook van de sluwe vossen van WHS 3 verloor, wist het wel de sterke poule te winnen waardoor het de finale haalde. Tegen een team van NOAD’67 2 werd het spannend, Steenbergen kwam er nauwelijks doorheen en moest ook beducht zijn op de counters. Het bleef 0-0, waarna Steenbergen 3 de strafschoppen beter nam. Hiermee wist Tom Bierkens beslag te leggen op de 2e titel van de dag, eerder was de hoofdtrainer van de VR1 ook al succesvol op de Groot Steenbergen Cup.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *