728x90ad
VV Steenbergen

Steenbergen 1 sluit in stijl af

Na een mooi seizoen, wat helaas niet eindigde op de manier zoals men wilde, heeft Steenbergen 1 het seizoen op zaterdag 2 juli goed afgesloten.

Rond een uur of 3 werd koers gezet naar Essen. In het grensdorp werd op twee schitterende buitenbanen de snelst groeiende sport van Nederland, namelijk padel, beoefend. Al snel bleek dit alleraardigst te gaan en volgde de nodige spannende rally’s.

Na deze sportieve bezigheid werden in Steenbergen de maagjes gevuld met een heerlijk diner bij de Watertoren. Gedurende het diner werden assistent scheidsrechter Gerard de Heer en vertrekkend leider Francis van Fessem, die na 10 jaar afscheid neemt, in het zonnetje gezet met presentjes en een mooi praatje.

Bij de Watertoren werd de selectie opgehaald met de taxi, waarna in Breda het uithoudingsvermogen op de proef werd gesteld. Dit alles mondde uit in een hele gezellige avond die ongetwijfeld een mooi gevolg zal krijgen in het nieuwe seizoen, wanneer Steenbergen drie maal naar Breda mag afreizen voor wedstrijden die rond de klok van 5 zullen worden gespeeld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.