Shirtje Ruilen met KNVB

In het seizoen 2019/’20 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om dit bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Rondom het thuisduel met vv DSE was dhr. Kannekens namens de KNVB bij onze vereniging te gast om een wedstrijdshirt te wisselen, dit deed hij kort na de wedstrijd op het veld met 1e elftalspeler Bart Heshof.

Uniek voetbalshirt
Om het 130-jarig jubileum te vieren, heeft de KNVB een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen.
Op deze manier verenigen we 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector’s item dat hopelijk een mooie plaats in jullie kantine krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

Shirtje ruilen
In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.