728x90ad
VV Steenbergen

Senzomax, Verbeek Boomkwekerijen en De Jong Sportkleding winnaars Zomeravondvoetbal

Afgelopen vrijdag was de laatste speelavond van het Autoschade van Gils Zomeravondvoetbal. Vooraf was al bekend dat De Jong Sportkleding (3e divisie) en Verbeek Boomkwekerijen (2e divisie) er met de schaal vandoor gingen in hun poules, de beslissing in de 1e divisie viel al vrij snel nadat de aftrap van Senzomax tegen Stukadoorsbedrijf Verwijs was gedaan. Senzomax was oppermachtig en won uiteindelijk met 13-2, waardoor het resultaat van nummer 2 Autoschade van Gils in de afsluitende wedstrijd er niet meer toe deed. Ondanks dat speelde het wel sterk en won het met 7-0 van Sportparkuitje.nl. Het andere duel tussen promovendus 100%Voetbal/Emeni en uittredend kampioen Biedspel.nl eindigde in 5-12. Alle uitslagen vindt u hier, de eindstand kunt u hier raadplegen.

Op donderdag viel de beslissing in de 2e divisie, ondanks een 2-0 voorsprong voor Eetcafé ‘t Goeleven, waarmee het visueel even kampioen was, maakte Verbeek Boomkwekerijen geen fout. Het herstelde zich knap en ging met een 7-4 overwinning van het veld. Eetcafé ‘t Goeleven werd op basis van gescoorde doelpunten zelfs nog achterhaald door DataByte, dat met 7-2 van hekkensluiter Zorgwijzer.nl verloor.

In de 3e divisie was De Jong Sportkleding al vorige week zeker van de titel, maar het kreeg de 5e winstpartij niet cadeau. Nummer 5 Marina Bar kwam op voorsprong en bij rust was het slechts 1-1, maar na de rust liep de kampioen snel uit naar een uiteindelijke 7-3 overwinning. De dag ervoor vochten Van Der Riet Totaalbouw De Heen en FC Ziekenhuisbal nog een spannend duel uit, waarbij eerstgenoemde na een goede eerste helft in de 2e helft piepte en kraakte maar stand hield en met 6-5 won.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *