Selectie V.V. “Steenbergen” zondag2 bekend

Na een mooi seizoen met een sterke eindsprint kijkt de technische staf weer vooruit naar het seizoen 2018/2019. Aan het einde van het seizoen namen drie spelers afscheid van de tweede selectie. Nick van Eekelen (zaterdag 3), Daniël van Alphen (nog onbekend) en Davy Krijnen (zondag 1) zijn (voorlopig) niet meer in het shirt van het tweede elftal te bewonderen.

Tegenover het vertrek van deze drie spelers staat de komst van de volgende vijf spelers, zodat de selectie op volle sterkte een nieuwe gooi naar promotie naar de reserve 1e klasse kan doen. Na twee opeenvolgende deelnames aan de nacompetitie zal het team van trainer Tim van der Ree in een pittige 2e klasse weer bovenin willen mee gaan draaien.

Nick Voogt: Na Maarten Veraart en Vincent Mosmans gaat ook een derde oud-Steenbergenaar, woonachtig in Rotterdam, spelen voor V.V. “Steenbergen” 2. Nick Voogt zal in het seizoen 2018/2019 deel uit gaan maken van de selectie en proberen zijn oude niveau weer te halen.

Ingmar Snijders: De topscoorder van F.C. Moerstraten keert na twee seizoenen terug op bekend terrein. Ingmar heeft twee mooie jaren in de standaard 5e klasse gehad waarin hij veel heeft mogen leren. Komend seizoen hoopt hij zowel binnen als buiten het veld zijn meerwaarde te kunnen laten zien.

Casper van Rijn: Na 1 jaar F.C. Moerstraten keert Casper van Rijn terug bij V.V. “Steenbergen”! De middenvelder koos vorig seizoen voor de stap naar zijn oude club maar komt na 1 seizoen terug naar de club waar hij een groot deel van zijn jeugd heeft gespeeld!

Serge Nasibov: Aanvaller Serge Nasibov heeft aangegeven weer voor zijn kansen te willen gaan binnen zondag 2, hij komt over van zaterdag 2. De oud-eerste elftalspelerspeelde het afgelopen seizoen bij Steenbergen zaterdag 2. Serge hoopt weer op zijn oude niveau te komen en wil in de voorbereiding kijken of dit haalbaar is.

Max Knook: Tweedejaars JO19-junior Knook sluit ook aan bij V.V. “Steenbergen” 2. De goalie wilde graag op niveau blijven trainen/spelen en besloot aan te sluiten bij de selectie. In eerste instantie zal Max mee trainen maar waar mogelijk ook zijn minuten gaan maken.